Magazin > VIP
21 ogledov

M.I.A. je lagala in prikrivala

1/2
Žurnal24 main
Razkrit je rojstni list sina pevke M.I.E. Iz njega je razvidno, da je tudi ona dala svojem sinu sila nenavadno ime, pa tudi to, da je lagala o svoji pravi starosti.

Novinarji so končno odkrili še eno izmed imen zvezdniških otrok. Pevka M.I.A. se je odločila, da bo ime otroka raje zadržala zase in ga ne bo delila s širšo javnostjo. Na svoji strani MySpacea je vsem oboževalcem napisala, da se ji ime njenega prvorojenca pač ne zdi novica. V smehu je še dodala, da so špekulacije o tem, da je njenem sinu ime Ickitt, naravnost smešne. No, zdaj se je izkazalo, da novinarji niti niso tako zelo brcnili mimo. Na dan je namreč prišel rojstni list, iz katerega je razvidno, da je fantku v bistvu ime Ikhyd . Njegovo popolno ime je tako Ikhyd Edgar Arular Bronfman . Iz rojstnega lista pa je tudi razvidno, da je M.I.A. lagala o svoji resnični starosti. Rojena je 18. julija 1975 in ne 17. junija 1977, kakor je bilo do zdaj objavljano v javnosti. M.I.A. bo tako letos dopolnila 34 let.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.