Michael Buble po sinovi bolezni sprejel težko odločitev

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Pevec Michael Buble je razglasil žalostno vest.
Oglej si celoten članek

Kanadski pevec Michael Buble je s svojim zadnjim intervjujem močno razočaral svoje oboževalce. Izjavil je namreč, da bo svojo pevsko kariero obesil na klin.

Njegova družina je v zadnjih dveh letih prestajala pekel. Pevčev sin Noah je namreč pri treh letih zbolel za rakom, kar je spremenilo Bublejev pogled na svet in slavo. Bolezen je sedaj v remisiji.

"Za zvezdniški narcizem nimam več želodca. To je moj zadnji intervju. Upokojil se bom,“ je povedal za Daily Mail. Na vprašanje, kako sta z ženo te težke čase prebrodila, je zvezdnik odgovoril: "Samo umrl bi rad. Sploh ne vem, kako se bil zmožen dihati. /.../ V takšnih situacijah spoznaš, kdo si,“ je izjavil in dodal: "Ko smo s sinom to prestajali, nisem dvomil o sebi. Dvomil sem o vsem okoli sebe. Zakaj smo tukaj? Je to vse, kar obstaja?“

Buble, ki je prodal 75 milijonov albumov in si prislužil 4 grammyje, še pravi, da ga je sinova bolezen opomnila, da je preveč osredotočen na svojo kariero, zato je sklenil, da bo sedaj, ko je dokončal svoj novi album, za katerega pravi, da je popoln, mikrofon vrgel v kot.

Zvezdnik se je pred sedmimi leti poročil z argentinsko manekenko, Luisana Lopilato, s katero ima tri otroke – Noah (5), Eliasa (3) in Vido (2 meseca).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.