Magazin > Film & Glasba & TV
4742 ogledov

Michael Buble po sinovi bolezni sprejel težko odločitev

Michael Buble Profimedias
Pevec Michael Buble je razglasil žalostno vest.

Kanadski pevec Michael Buble je s svojim zadnjim intervjujem močno razočaral svoje oboževalce. Izjavil je namreč, da bo svojo pevsko kariero obesil na klin.

Njegova družina je v zadnjih dveh letih prestajala pekel. Pevčev sin Noah je namreč pri treh letih zbolel za rakom, kar je spremenilo Bublejev pogled na svet in slavo. Bolezen je sedaj v remisiji.

"Za zvezdniški narcizem nimam več želodca. To je moj zadnji intervju. Upokojil se bom,“ je povedal za Daily Mail. Na vprašanje, kako sta z ženo te težke čase prebrodila, je zvezdnik odgovoril: "Samo umrl bi rad. Sploh ne vem, kako se bil zmožen dihati. /.../ V takšnih situacijah spoznaš, kdo si,“ je izjavil in dodal: "Ko smo s sinom to prestajali, nisem dvomil o sebi. Dvomil sem o vsem okoli sebe. Zakaj smo tukaj? Je to vse, kar obstaja?“

Buble, ki je prodal 75 milijonov albumov in si prislužil 4 grammyje, še pravi, da ga je sinova bolezen opomnila, da je preveč osredotočen na svojo kariero, zato je sklenil, da bo sedaj, ko je dokončal svoj novi album, za katerega pravi, da je popoln, mikrofon vrgel v kot.

Zvezdnik se je pred sedmimi leti poročil z argentinsko manekenko, Luisana Lopilato, s katero ima tri otroke – Noah (5), Eliasa (3) in Vido (2 meseca).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.