Michael in Catherine spet skupaj

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zakonca Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones sta se pobotala.
Oglej si celoten članek

Potem ko sta imela Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones v svojem zakonu eno od večjih kriz, zaradi katere sta se skoraj razšla, se je zdaj izvedelo, da je zmagala ljubezen. Par so opazili, kako se je skupaj zabaval s svojima otrokoma Dylanom in Carys. Catherine se je namreč preselila nazaj v njihovo skupno domovanje v New Yorku.

Je pa Michaela njegova soproga ljubko presenetila, ko je predstavljal svoj novi film Last Vegas. Ko je bil na rdeči preprogi in dajal intervjuje, je zazvonil njegov telefon. "Stojim sredi rdeče preproge, draga," ji je povedal, novinarjem pa pojasnjeval petsekundni klic. Žena mu je namreč zaželela vse lepo na premieri. Njena majhna romantična gesta je imela tako po njuni krizi še večji učinek na ljubezen.

Mnogi se sprašujejo, zakaj ga ni spremljala na premieri. Njegov prijatelj je pojasnil, da sta se tako odločila, ker nista želela, da bi njegov nov film zasenčila njuna zakonska kriza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.