Magazin > VIP
17 ogledov

Michael in Catherine spet skupaj

Michael Douglas Catherine Zeta-Jones FameFlynet
Zakonca Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones sta se pobotala.

Potem ko sta imela Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones v svojem zakonu eno od večjih kriz, zaradi katere sta se skoraj razšla, se je zdaj izvedelo, da je zmagala ljubezen. Par so opazili, kako se je skupaj zabaval s svojima otrokoma Dylanom in Carys. Catherine se je namreč preselila nazaj v njihovo skupno domovanje v New Yorku.

Je pa Michaela njegova soproga ljubko presenetila, ko je predstavljal svoj novi film Last Vegas. Ko je bil na rdeči preprogi in dajal intervjuje, je zazvonil njegov telefon. "Stojim sredi rdeče preproge, draga," ji je povedal, novinarjem pa pojasnjeval petsekundni klic. Žena mu je namreč zaželela vse lepo na premieri. Njena majhna romantična gesta je imela tako po njuni krizi še večji učinek na ljubezen.

Mnogi se sprašujejo, zakaj ga ni spremljala na premieri. Njegov prijatelj je pojasnil, da sta se tako odločila, ker nista želela, da bi njegov nov film zasenčila njuna zakonska kriza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.