Michael Jackson sam kriv za svojo smrt?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na sojenju doktorju Conradu Murrayju zaradi smrti Michaela Jacksona je včeraj na zatožno klop sedel zdravniški izvedenec, ki je dejal, da obstaja možnost, da je zvezdnik sam zakrivil svojo smrt.
Oglej si celoten članek

Anesteziolog Steven Shafer je med sojenjem Conradu Murrayju, ki je obtožen uboja iz malomarnosti, dejal, da se je morda Michael Jackson ubil sam. Shafer meni, da je povsem verjetno, da je zakrivil svojo smrt, če je sam prekinil intravensko aplikacijo, ki skrbi za vnos zdravil v organizem neposredno v veno.

A Shafer je ob tem dodal, da še vedno meni, da je doktor Murray odgovoren za Jacksonovo smrt. Razložil je, da bo zelo težko dokazati, kdo je kriv za vnos prevelike količine propofola, ki je ubila zvezdnika; Murray ali Jackson. Odvetniki obtoženega sicer trdijo, da si je Jackson sam vbrizgal usodna zdravila, Shafer pa meni, da je to nemogoče, saj bi moral Murray "pripraviti postopek pred vbrizganjem."

Murrayjevi odvetniki pa Shaferjevega pričanja zaenkrat ne jemljejo resno, saj se zanašajo na to, da so to le zdravnikove domneve in ne dejstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.