Magazin > VIP
47 ogledov

Michael Jackson sam kriv za svojo smrt?

Steven Shafer Reuters
Na sojenju doktorju Conradu Murrayju zaradi smrti Michaela Jacksona je včeraj na zatožno klop sedel zdravniški izvedenec, ki je dejal, da obstaja možnost, da je zvezdnik sam zakrivil svojo smrt.

Anesteziolog Steven Shafer je med sojenjem Conradu Murrayju, ki je obtožen uboja iz malomarnosti, dejal, da se je morda Michael Jackson ubil sam. Shafer meni, da je povsem verjetno, da je zakrivil svojo smrt, če je sam prekinil intravensko aplikacijo, ki skrbi za vnos zdravil v organizem neposredno v veno.

A Shafer je ob tem dodal, da še vedno meni, da je doktor Murray odgovoren za Jacksonovo smrt. Razložil je, da bo zelo težko dokazati, kdo je kriv za vnos prevelike količine propofola, ki je ubila zvezdnika; Murray ali Jackson. Odvetniki obtoženega sicer trdijo, da si je Jackson sam vbrizgal usodna zdravila, Shafer pa meni, da je to nemogoče, saj bi moral Murray "pripraviti postopek pred vbrizganjem."

Murrayjevi odvetniki pa Shaferjevega pričanja zaenkrat ne jemljejo resno, saj se zanašajo na to, da so to le zdravnikove domneve in ne dejstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.