Magazin > VIP
39 ogledov

Varnostnik pomagal skriti propofol

Alberto Alvarez, Michael Jackson, sojenje Reuters
Alberto Alvarez, eden od varnostnikov Michaela Jacksona, je na sodišču priznal, da je obtoženemu Conradu Murrayju pomagal skriti stekleničke propofola, šele nato sta poklicala reševalce.

Alberto Alvarez je bil na dan Jacksonove smrti poklican v njegovo spalnico. Telo kralja popa ni kazalo znakov življenja, zato je Alvarez doktorju Murrayju pomagal skriti več steklenič propofola, poroča spletni portal RadarOnline. "To sem storil zato, ker sem mislil, da bomo vse skupaj odnesli v bolnišnico. Nisem imel razloga, da bi mislil, da je kaj narobe," je na sodišču pojasnil Alvarez.

Varnostnik je še razkril, da je Jackson v nogo preko infuzije prejemal neko zdravilo, a Murray je pretok prekinil pred prihodom reševalcev. Šele kasneje so odkrili, da je Michael preko infuzije prejemal propofol, ki je najverjetneje tudi kriv za njegovo smrt. Alvarez je še razkril, da ga je Murray ob razglasitvi Jacksonove smrti prosil, če ga "zapelje nekam, kjer bi kaj pojedla." Dodal je, da se mu je to zdelo zelo čudno in povsem neustrezno.

Na zatožno klop je sedla tudi Michaelova kuharica Kai Chase. Ta je razkrila, da jo je Murray prosil, naj v Jacksonovo spalnico pripelje njegovega sina Princea. Ni pa je prosil, da bi poklicala reševalce, pravi. Dodala je, da je z otroki zvezdnika molila v preddverju, ko so njega odpeljali reševalci. Nato je morala zapustiti vilo pokojnega pevca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.