Magazin > VIP
46 ogledov

Na sojenju pokazali Jacksona na smrtni postelji

sojenje
1/5
Reuters
Sojenje Conradu Murrayju je že postreglo s pretresljivo tožilsko potezo. V dvorani so namreč predvajali posnetek pokojnega Jacksona na smrtni postelji.

Danes se je začelo sojenje proti Conradu Murrayju, zdravniku, ki naj bi zakrivil smrt Michaela Jacksona. Prva poročila iz sodne dvorane že razkrivajo šokantna dejstva. Tožilec David Walgren je sodnike šokiral s posnetkom preminulega kralja popa na smrtni postelji. Michael Jackson je še 12 ur pred svojo smrtjo, 24. junija 2009, opravil generalko v Los Angelesu, le nekaj ur po tem pa je že ležal na smrtni postelji. Walgren je prepričan, da je za nenaden zdravstveni preobrat kriv Murray, ki naj bi Michaela umoril s preveliko dozo anestetika.

Odvetnik doktorja Murrayja pa trdi, da se je Michael s prevelikim odmerkom zdravil ubil sam. S tem se Walgren ne strinja, saj pravi, da se je Jackson neizmerno veselil načrtovanih koncertov, o čemer priča tudi njegova izjava malo pred smrtjo: "Ko bodo ljudje zapuščali moj šov, si želim, da bi dejali, da česa takega v življenju še niso videli."

Prince bo pričal, če bo treba

Prince, najstarejši sin pokojnega pevca, je edini, ki je videl, kaj se je tistega dne dogajalo v Jackovi spalnici. Zdravnik je mladeniča namreč poklical v sobo, da bi mu pomagal pri oživljanju. Jacksonov najstarejši sin se sedaj boji, da bo moral pričati na sojenju proti očetovemu zdravniku.

Kljub živčnosti in strahu pa je svoji družini zagotovil, da bo storil vse, da bo pravici zadoščeno. Michaelova mati Katherine je svoje odvetnike že prosila, naj izpraznijo sodno dvorano, če bo moral njen vnuk res na sodišče. Sodnik Michael Pastor medijem zaenkrat še ni prepovedal prenosa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.