Magazin > VIP
55 ogledov

"Michael Jackson z otroki počel še hujše stvari"

Anthony Pellicano Reuters
Anthony Pellicano, zasebni detektiv, ki so mu zaupali slavni, pravi, da za Michaela Jacksona ni želel delati, ker naj bi zvezdnik z mladimi fanti počel veliko hujše stvari, kot jih le nadlegoval.

Anthony Pellicano, ki je med drugim delal za Toma Cruisea, Arnolda Schwarzeneggerja in Billa Clintona in so ga leta 2008 zaradi prisluškovanja obsodili na 15 let zapora, pravi, da je v ječi, ker ni hotel izdati svojih slavnih klientov, o katerih je odkril veliko šokantnosti. Med drugim je reviji Newsweek razkril, da je o Arnoldu Schwarzeneggerju izvedel stvari, ki bi, če bi prišle v javnost, uničile njegovo politično kariero.

Pellicano, ki je prepričan, da je bil za svoj čas preveč napreden, je v intervjuju tudi namignil, zakaj ni želel delati za pokojnega kralja popa Michaela Jacksona. Kot je znano, je bil Jackson obtožen spolnega nadlegovanja otrok. Zvezdnik je zasebnega detektiva najel leta 2003, da bi izvedel čim več o družini, ki ga je prijavila oblastem. Pellicano naj bi pevcu zagrozil, da bo zanj delal le, če je nedolžen, in da ga bo "zaje***", če bo izvedel, da ni. "Ko sem odkril resnico, sem dal odpoved. Z mladimi fanti je počel veliko hujše stvari, kot jih le nadlegoval," trdi detektiv. Kaj točno naj bi to bilo, pa ni želel razkriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.