Magazin > VIP
25 ogledov

Michael Jackson Aaronu dajal kokain?

Michael Jackson, Aaron Carter Youtube
Očitno prijateljstvo med Aaronom Carterjem in Michaelom Jacksonom le ni bilo tako nedolžno. Aaron je namreč razkril, da mu je pop ikona kot najstniku občasno dal kokain in alkohol.

Aaron Carter, ki je nekoč prijateljeval z zdaj že pokojnim kraljem popa, je za revijo OK povedal, da mu je Michael Jackson kot najstniku občasno dajal kokain in vino. "Nikoli nisem govoril o tem. To je prvič. Michaela pogrešam, z njim sem se imel neverjetno. Delala sva stvari, ki jih ni nihče drug. Vendar so me nekatera njegova dejanja vseeno motila," je priznal. "Dajal mi je vino. Lahko bi ga zavrnil, vendar sem bil star 15. Poleg tega mi je dajal kokain. Glede tega mi je bilo čudno," navaja. "Kasneje sva ure in ure govorila po telefonu. Michaela sem občudoval, vendar me je njegovo vedenje precej vznemirjalo. Nato je moja mama poklicala policijo," je še dodal.

Njegove besede pa so v nasprotju s tistim, kar je nekdanji najstniški ljubljenec govoril pred šestimi leti: "Ne jemljem drog. Nisem jih jemal z Michaelom Jacksonom in jih ne z nikomer drugim," je trdil takrat 16-letni Aaron. Z Michaelom sta bila prijatelja tri leta, po Aaronovih besedah pa je bilo to normalno prijateljstvo, ki ni bilo povezano s spolnostjo.

Michael, ki je umrl junija 2009, je bil namreč deležen številnih obtožb na račun svojega kontroverznega zasebnega življenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.