Magazin > VIP
20 ogledov

Asistent prejel paničen klic zdravnika

Michael Jackson, sojenje, Michael Amir Williams Reuters
Sojenje proti Conradu Murrayju se nadaljuje. Drugi dan na sodišču je na zatožno klop sedel osebni pomočnik Michaela Jacksona, ki je na dan pevčeve smrti od obtoženega Conrada Murrayja prejel razburjen telefonski klic.

"Takoj me pokliči, prosim. Takoj," se je glasilo sporočilo, ki ga je Conrad Murray pustil na telefonskem odzivniku Jacksonovemu asistentu, Michaelu Amirju Williamsu. Williams je poroti pojasnil, da je Murrayja nemudoma poklical nazaj, ta pa mu je dejal, da mora takoj priti na Jackov dom, ker se je pevec "slabo odzval na zdravila". Ob tem je še pojasnil, da Murray kljub temu ni poklical reševalcev.

Ko se je vozil v Jacksonovo vilo, je Williams poklical tudi varnostnike in jih prosil, naj preverijo, kaj se dogaja. A ko je prispel na cilj, so kralja popa že nosili ven na bolniških nosilih, Murray pa je bil videti zelo razburjen. "Takrat sem vedel, da je nekaj hudo narobe," je povedal Williams.

Več verzij zgodbe

To pa ni edina plat zgodbe, ki so jo slišali porotniki. Obtoženi Murray namreč že od samega začetka trdi, da je bil Jackson pred smrtjo "odličnega zdravja" ter da je bila njegova smrt nenadna in nepričakovana. Podobno zgodbo je povedal tudi Paul Gongaware, zastopnik agencije AEG Live, ki je skrbela za organizacijo Jacksonove turneje This Is It v Londonu. Pojasnil je, da je bil zvezdnik dva dni pred smrtjo povsem zdrav in zelo energičen, a je zamudil kar nekaj vaj. Po drugi strani pa Kenny Ortega, režiser, ki je režiral omenjeno turnejo, trdi, da je bil zvezdnik en teden pred smrtjo vidno razburjen in psihično obremenjen.

Če bo Murray, ki je obtožen uboja iz malomarnosti, spoznan za krivega, ga lahko doleti štiriletna zaporna kazen in odvzem zdravniške licence.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.