Michaelove poškodovane in počrnele noge

Foto: Žurnal24 Jackove noge so bile hudo poškodovane zaradi injekcij zdravil.
Oče kralja popa, Joe Jackson, je javnosti razkril fotografije, ki so nastale nekaj mesecev pred Michaelovo smrtjo. Na posnetkih kralj popa kaže svoje hudo poškodovane in počrnele noge.
Oglej si celoten članek

Globoke in srhljive črne rane naj bi nastale zaradi nenehnega vbrizgavanja močnih zdravil. Michaelove noge so bile povsem posute z modricami, vidne pa so tudi poškodbe zaradi pretirane uporabe igel. Fotografije je Michaelov oče predal televizijski mreži ABC, ker je s tem želel dokazati, kako resno je bilo sinovo zdravstveno stanje.

Črne rane naj bi po vsej verjetnosti povzročil intravenozni kateter, ki naj bi se praviloma vstavljal v roko. Tiskovna predstavnica Ameriške akademije za dermatologijo Debra Jaliman je v ta namen pojasnila: "Na njegovi koži je videti veliko vbodov zaradi vstavljanja katetra. Če je intravenozna tekočina ponesreči ušla na kožo, bi jo lahko uničila." To bi tudi pojasnilo tako hude rane na Michaelovih nogah. Črnina rane je najverjetneje posledica odmrtja celic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.