Magazin > VIP
4 ogledov

Michaelove poškodovane in počrnele noge

Jackove noge so bile hudo poškodovane zaradi injekcij zdravil. Žurnal24 main
Oče kralja popa, Joe Jackson, je javnosti razkril fotografije, ki so nastale nekaj mesecev pred Michaelovo smrtjo. Na posnetkih kralj popa kaže svoje hudo poškodovane in počrnele noge.

Globoke in srhljive črne rane naj bi nastale zaradi nenehnega vbrizgavanja močnih zdravil. Michaelove noge so bile povsem posute z modricami, vidne pa so tudi poškodbe zaradi pretirane uporabe igel. Fotografije je Michaelov oče predal televizijski mreži ABC, ker je s tem želel dokazati, kako resno je bilo sinovo zdravstveno stanje.

Črne rane naj bi po vsej verjetnosti povzročil intravenozni kateter, ki naj bi se praviloma vstavljal v roko. Tiskovna predstavnica Ameriške akademije za dermatologijo Debra Jaliman je v ta namen pojasnila: "Na njegovi koži je videti veliko vbodov zaradi vstavljanja katetra. Če je intravenozna tekočina ponesreči ušla na kožo, bi jo lahko uničila." To bi tudi pojasnilo tako hude rane na Michaelovih nogah. Črnina rane je najverjetneje posledica odmrtja celic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.