Michaels zapustil bolnišnico

Foto: Žurnal24 Zdravniki pravijo, da bo Michaels v kratkem okreval. (Foto: Flynet/JLP)
Bret Michaels, pevec skupine Posion, še vedno okreva, vendar je že zapustil bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Pevca rock skupine Poison Breta Michaelsa so 21. aprila zaradi glavobola sprejeli v bolnišnico, kjer so zdravniki ugotovili, da je utrpel možgansko krvavitev. Čeprav je njegov zdravnik povedal, da je pevec trenutno še vedno zelo bolan, so ga odpustili iz bolnišnice. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno, bo pa popolnoma okreval.

"Gospod Michaels je imel veliko veliko srečo," je povedal zdravnik Joseph Zabramski na nevrološkem inštitutu Barrow v bolnišnici St. Joseph v Phoenixu, kjer so ga zdravili. "Njegovo stanje se izboljšuje in resnično pričakujem, da bo stoodstotno okreval. Je eden izmed tistih ljudi, ki imajo srečo, da popolnoma okrevajo in jim vsi organi potem normalno delujejo."

Nevrokirurg Zabramski, ki je eden najboljših ameriških kirurgov, je povedal, da bo zdravniška ekipa še naprej skrbela za Michaelsa in nekaj tednov budno spremljala njegove vitalne funkcije in nevrološko stanje, pevec pa bo šel tudi na fizioterapijo.

Preden je pevec zapustil bolnišnico, mu je zdravniško osebje podarilo podpisano modro ruto z logotipom Barrow.

Medtem ko Michaels snema resničnostno serijo Zvezdniški vajenec in zbira denar za zvezo diabetikov, je zdaj našel novo poslanstvo – zbiranje denarja za raziskave možganskega tumorja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.