Magazin > VIP
32 ogledov

Michaels zapustil bolnišnico

Zdravniki pravijo, da bo Michaels v kratkem okreval. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Bret Michaels, pevec skupine Posion, še vedno okreva, vendar je že zapustil bolnišnico.

Pevca rock skupine Poison Breta Michaelsa so 21. aprila zaradi glavobola sprejeli v bolnišnico, kjer so zdravniki ugotovili, da je utrpel možgansko krvavitev. Čeprav je njegov zdravnik povedal, da je pevec trenutno še vedno zelo bolan, so ga odpustili iz bolnišnice. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno, bo pa popolnoma okreval.

"Gospod Michaels je imel veliko veliko srečo," je povedal zdravnik Joseph Zabramski na nevrološkem inštitutu Barrow v bolnišnici St. Joseph v Phoenixu, kjer so ga zdravili. "Njegovo stanje se izboljšuje in resnično pričakujem, da bo stoodstotno okreval. Je eden izmed tistih ljudi, ki imajo srečo, da popolnoma okrevajo in jim vsi organi potem normalno delujejo."

Nevrokirurg Zabramski, ki je eden najboljših ameriških kirurgov, je povedal, da bo zdravniška ekipa še naprej skrbela za Michaelsa in nekaj tednov budno spremljala njegove vitalne funkcije in nevrološko stanje, pevec pa bo šel tudi na fizioterapijo.

Preden je pevec zapustil bolnišnico, mu je zdravniško osebje podarilo podpisano modro ruto z logotipom Barrow.

Medtem ko Michaels snema resničnostno serijo Zvezdniški vajenec in zbira denar za zvezo diabetikov, je zdaj našel novo poslanstvo – zbiranje denarja za raziskave možganskega tumorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.