Michelle Obama s to opravo presenetila

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Takšnega stila ji ne bi pripisali.
Oglej si celoten članek

Michelle Obama je bila gostja v Barclay centru v New Yorku, kjer se je o svoji biografiji Becoming pogovarjala z igralko Sarah Jessico Parker. Za to priložnost je Michelle, ki velja za modno ikono, izbrala rumeno obleko, pod katero je nosila svetlikajoče se visoke škornje iz modne hiše Balenciaga. Škornji sicer stanejo 3500 evrov.

Foto: Profimedia michelle obama

Tako barvite Michelle nismo vajeni, je pa nekdanja prva dama znana po tem, da se ne boji drznih modnih potez. Ob tej priložnosti je zvezdi serije Seks v mestu tudi povedala, da se je že kmalu, ko je morala zaradi moževih ambicij stopiti iz anonimnosti, zavedla, da se bo vedno govorilo tudi o oblačilih, ki jih nosi. "Vem, da moja oblačila nosijo sporočilo. Zato smo si rekli, zakaj ne bi te platforme izkoristili za promoviranje mladih, novih oblikovalcev, ki sicer ne bi dobili takšne pozornosti. To lahko spremeni njihova življenja. Tudi zato sem za inavguracijo izbrala obleko oblikovalca Jasona Wuja,“ je razložila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:00 21. December 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in …

  • 11:10 21. December 2018.

    Pa eni pravijo da ni Mišel ampak Majkl, kakor ga je nekajkrat imenova- poklica,l sam Oba-ma

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.