Magazin > Lepota & telo
3774 ogledov

Michelle Obama s to opravo presenetila

Michelle Obama Reuters
Takšnega stila ji ne bi pripisali.

Michelle Obama je bila gostja v Barclay centru v New Yorku, kjer se je o svoji biografiji Becoming pogovarjala z igralko Sarah Jessico Parker. Za to priložnost je Michelle, ki velja za modno ikono, izbrala rumeno obleko, pod katero je nosila svetlikajoče se visoke škornje iz modne hiše Balenciaga. Škornji sicer stanejo 3500 evrov.

michelle obama | Avtor: Profimedia Profimedia

Tako barvite Michelle nismo vajeni, je pa nekdanja prva dama znana po tem, da se ne boji drznih modnih potez. Ob tej priložnosti je zvezdi serije Seks v mestu tudi povedala, da se je že kmalu, ko je morala zaradi moževih ambicij stopiti iz anonimnosti, zavedla, da se bo vedno govorilo tudi o oblačilih, ki jih nosi. "Vem, da moja oblačila nosijo sporočilo. Zato smo si rekli, zakaj ne bi te platforme izkoristili za promoviranje mladih, novih oblikovalcev, ki sicer ne bi dobili takšne pozornosti. To lahko spremeni njihova življenja. Tudi zato sem za inavguracijo izbrala obleko oblikovalca Jasona Wuja,“ je razložila.

Komentarjev 2
  • Charlotte_Anton 14:00 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in p0stanite del nas. to internetno spletno stran na spletu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com

  • kapibara1 11:10 21.december 2018.

    Pa eni pravijo da ni Mišel ampak Majkl, kakor ga je nekajkrat imenova- poklica,l sam Oba-ma