Miha Hercog nizkotno nad našega TV zvezdnika

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Neprimerno?
Oglej si celoten članek

V komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled so se voditelji spotaknili ob Marjetko in Rudija, ki sta se poročila v šovu Poroka na drugi pogled. Rudi je namreč manjši od svoje žene, zato je Miha Hercog začel prepevati skladbo Aleksandra Ježa: "Marjanca, vem, da sem premajhen zate in da prekratke so noge." Negovi sovoditeljici Špela Grošelj in Tanja Kocman sta mu pritrdili, da nikoli ne bi bili z manjšim fantom, Miha pa, da sam ne bi bil z žensko, ki je višja od njega. Strokovnjakija iz šova, Sonja Javornik, ki se jim je v četrtek v studiu pridružila kot gostja, jih je označila za plehke. 

Foto: Planet TV Poroka na prvi pogled

A to ni bil edini trenutek, ko so se voditelji spravili nad Rudija, Tanja Kocman je namreč povedala, da jo spominja na serijskega morila, ker je tako "sterilen". V bran mu je tudi tokrat stopila Javornik, ki je povedala, da je Rudi zelo v redu moški. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:23 17. Marec 2024.

    Grdo od nekoga, ki se sam pompozno zaroči pred vesoljno Slovenijo, potem poroči in po dobrem letu loči...Zdaj pa ga …

  • 16:04 16. Marec 2024.

    Tale Miha, a ga Saška še finančno podpira, bojim se, da bo pristal med Kranjskimi klošarji, ljubljanske klopce so že …

  • 15:38 16. Marec 2024.

    Hercog je beda od moškega..Kako, da ga je Saška tako dolgo gledala in prenašala.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.