Magazin > VIP
34767 ogledov

Miha Hercog nizkotno nad našega TV zvezdnika

Miha Hercog Instagram
Neprimerno?

V komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled so se voditelji spotaknili ob Marjetko in Rudija, ki sta se poročila v šovu Poroka na drugi pogled. Rudi je namreč manjši od svoje žene, zato je Miha Hercog začel prepevati skladbo Aleksandra Ježa: "Marjanca, vem, da sem premajhen zate in da prekratke so noge." Negovi sovoditeljici Špela Grošelj in Tanja Kocman sta mu pritrdili, da nikoli ne bi bili z manjšim fantom, Miha pa, da sam ne bi bil z žensko, ki je višja od njega. Strokovnjakija iz šova, Sonja Javornik, ki se jim je v četrtek v studiu pridružila kot gostja, jih je označila za plehke. 

Poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

A to ni bil edini trenutek, ko so se voditelji spravili nad Rudija, Tanja Kocman je namreč povedala, da jo spominja na serijskega morila, ker je tako "sterilen". V bran mu je tudi tokrat stopila Javornik, ki je povedala, da je Rudi zelo v redu moški. 

Komentarjev 5
  • poldka 19:23 17.marec 2024.

    Grdo od nekoga, ki se sam pompozno zaroči pred vesoljno Slovenijo, potem poroči in po dobrem letu loči...Zdaj pa ga pri nekom drugim moti višina...Bedno!

  • Grof 16:04 16.marec 2024.

    Tale Miha, a ga Saška še finančno podpira, bojim se, da bo pristal med Kranjskimi klošarji, ljubljanske klopce so že vse zasedene, se mi je pa zdelo da sem ga zadnjič videl pred Merkurjem v Šentvidu, ko mi je ponujal njihov časopis

  • Ender3 15:38 16.marec 2024.

    Hercog je beda od moškega..Kako, da ga je Saška tako dolgo gledala in prenašala.

Sorodne novice