Magazin > VIP
16974 ogledov

Poroka na 1. pogled: Besna kot ris, na skrivaj ji je brskal po telefonu

mobilni telefon Profimedia
Ker ji ne zaupa, je na skrivaj brskal po njenem telefonu.

Simpatična Primorka Tina Blašković, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, ko se je borila za Blaževo srce, a iskrica ni preskočila, se je ljubezen odločila poiskati v hrvaški različici šova Ljubezen na prvi pogled, Brak na prvu.

V prvi oddaji so prikazali prav Tinino poroko, za ženina pa so ji dodelili postavnega Brazilca Tiaga, ki jo je s svojo energičnostjo popolnoma očaral. Vsi smo mislili, da je končno našla ljubezen svojega življenja, a je med njima že večkrat počilo. Prvič ravno na medenih tednih v Benetkah.

Tokrat pa je Tiago naredil nekaj, kar je za Tino eden največjih alarmov v zvezi. Očitno je na skrivaj vzel njen telefon in preverjal, kaj Tina počne na družbenih omrežjih in s kom si dopisuje. Tiago je bil ob tem vesel, ker ni našel ničesar sumljivega in sedaj Tini popolnoma zaupa, ona pa mu je to globoko zamerila. Očitala mu je, da nima zaupanja vanjo in da se je s podobnimi situacijami srečevala že v preteklih zvezah, zato se je odločila, da si takšnega razmerja ne želi več. Mu bo vseeno oprostila? 

Komentarjev 2
  • PiaGaziEnderjaAnal 10:51 12.marec 2024.

    na skrivaj ji je brskal po telefonu in odkril da iz vseh mogočih inboxov uletavajo kurcine ki naj bi jih...

  • a3479c8857678e87df3c796b6335aa01be0c1022 10:24 12.marec 2024.

    In? Kaj potem? Jaz imam moj mobic odklenjen in se valja po stanovanju, zena bi lahko žena kadarkoli brskala po njem, pa verjamem, da tega ne počne (in tudi če bi, nima notri kaj najti). Enako velja za njen mobi ...prikaži več (ajde, zdaj ga ima na mojo pobudo na zaklepanje, ker ga tamala vzame in si šraufa po family linku, da si odklene svoj mobič, ko doseže omejitev). Ta dva se pa nekaj blefirata?? A onadva sta se poročila? Ma to je vse bolano. Idioti. Kje najdete take debile?

Sorodne novice