Magazin > VIP
96033 ogledov

Naša TV zvezda neposredna: "Smrdi kot svinja, kot dedec, ki se ni umil"

Večerja za 5 Planet TV
Dobili smo novo resničnostno zvezdnico, izjave katere ne bodo šle v pozabo ...

Planet TV je zadel v polno, ko je k sodelovanju v novi sezoni kuharskega šova Večerja za 5 povabil Tonko Zadnikar iz Tonkine koče na Vršiču. Tonka kljub temu da ima 77 let, namerava preteči še svoj 35. maraton, še prej pa je šov v ponedeljek otvorila s svojimi specialitetami, njene jedi so namreč imele tudi zelo zanimiva imena. Pripravila je krvave oči, bodečo juho in zvite prašičke, jed, ki združuje lokalne sestavine in starodavne recepte v sodobni preobleki. Večer je zaključila z nostalgijo, sladico, pripravljeno po 35 let starih receptih za štruklje, ki predstavljajo pravo kulinarično dediščino. Tonka je od sotekmovalcev prejela skupno oceno 34 točk.

Tonka pa ni bila zvezda večera le v ponedeljek, ko je kuhala za svoje sotekmovalce, temveč s svojimi sočnimi izjavami razvaja vsak večer. Ko je Katica sinoči presenetila s sladico, v katero je vključila tudi slavni bohinjski sir Mohant, ki je zelo ostrega okusa in vonja, je pogovor nanesel na sire z močnim vonjem. Tonaka je povedala, da ko ga postreže ona, nato še nekaj dni zrači stanovanje. Katica ga je zagovarjala, da ne smrdi, da pa ima specifični okus in vonj. Tonka pa je nato v kamero povedala: "Smrdi kot svinja, res, brez hecov. V bistvu sem včasih rekla, da smrdi kot kakšen dedec, ki se ni en teden umil."

Komentarjev 4
  • kapibara 15:55 07.marec 2024.

    Mohant NE smrdi ! Je RAHLO močnega vonja in RAHLO močnega okusa ! Sem ga dobil en kozarček, cerka jogurtov lonček. Pa povem resnico: Jedel res "smrdljiv" sir original iz F (Stric od bivše prinesel v kovčku. Imel je dva ...prikaži več kovčka in sem kuj na peronu vedel v kateremu je sir) ga še zrihtu prjatlu, mu ga straši niso pustili imeti v hladilniku, ga je moral na balkonu hranit.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 13:20 07.marec 2024.

    Glede na bombastičen naslov in v nadaljevanju samo vsebino članka, si brez težav lahko predstavljamo, da so po teh kriterijih TV zvezde tudi krave, ki so jih najprej odvzeli, potem pa spet nazaj vrnili, kmetu iz okolice Krškega!?

  • Orto 12:58 07.marec 2024.

    Če bi takšen seksizem izrekel moški o ženskah, bi ga pribili na križ in živega odrli.

Sorodne novice