Magazin > VIP
7425 ogledov

Sodelujeta v našem kuharskem šovu, pa ne vesta, kaj je to

Če ni to najbolj ljubek posnetek v zgodovini naših resničnostnih šovov!

Udeleženki novega kuharskega šova Večerja za 5: Na deželi nista vedeli, kaj je to ricotta oziroma rikota. Gre za italijanski sveži sir, podoben skuti. 63-letna upokojenka Ani je sprva pripomnila, da ricolo pozna, ricotte pa ne. Ko sta jo na večerji, ki jo je tokrat pripravila mlada Maša, Ani in Marjeta prvič poskusili, sta bili sicer navdušeni, a še vedno se nista spomnili imena. 

"Jedli smo mafinčke z imenom bela snežinka. Spet nekaj novega. Kako smo ženske različne, jaz prav občudujem. Vsaka nekaj drugega pripravi, a vsaka nekaj dobrega pripravi," sta komentirali Mašino predjed. Pripravila je zeliščne kolačke z rikotino kremo. "To je bilo tisto, ko je bila smetana, kajmak ali nekaj takega. Ena čudna zadeva ... Bomo potem pogledali. Ni bila rukola, ampak ... Ni bila smetana ... nekaj je bilo, neka italijanska zadeva," se tudi po predjedi nikakor nista mogli spomniti imena.

So pa sotekmovalci Maši za večerjo podelili res visoke ocene, najvišje do sedaj. Za omenjeno predjed, svinjsko ribico s šparglji in pršutom in jogurtovo strjenko z borovnicami je dobila 39 točk. Tri desetke in devetko od Lene

Komentarjev 1
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:32 14.september 2023.

    Ahf zate je ljubek. Zame je butast . Kot vsi tvoji prepisi ki jih delaš z družbenih omrežij.

Sorodne novice