Magazin > VIP
46171 ogledov

RTVS Planetu prevzel to lepo voditeljico

Valentina Plaskan Instagram
TV Dnevnik ima novo voditeljico.

S Planeta se je poslovila voditeljica informativnega programa Valentina Plaskan, ki pa jo že od oktobra lahko spremljamo kot voditeljico TV Dnevnika na TV Slovenija. Valentina pa se je na RTVS v bistvu vrnila, saj je svojo voditeljsko in novinarsko pot začela ravno na Radiu Slovenija. 

Dobro  jo poznajo tudi oboževalci Radia Ga Ga, saj je Valentina del njihove imitatorske ekipe, najbolj blesti v vlogi Savine Atai, ki jo do potankosti zadane. Nič čudnega, saj je Valentina tudi igralka, med drugim je ob Vesni Milek blestela v celovečercu Anina provizija, poznajo pa jo tudi ljubitelji serije Ena žlahtna štorija.

 
Komentarjev 4
 • Ender3 14:22 03.december 2022.

  Valentina je talent, biser s svojim glasom in stasom. Zelo inteligentna in simpatična.

 • Avatar omega_v6
  omega_v6 09:45 03.december 2022.

  Tudi mi smo nekoč imeli lepo kravco pa je dajala tako malo mleka,da smo jo mortali prodati!! Po moji logiki je lepota premalo,če ni dovolj "teže" v glavi!!

 • robi2107 09:25 03.december 2022.

  Že mogoče, da zna vse živo, ampak za vodenje poročil ni primerna, ker za to rabi jasen, čist glas, česar pa ona nima in nikoli ne bo imela. Poleg tega je treba pri branju upoštevati ločila, dele besedila ustrezno intonirati, ...prikaži več sicer besedilo postane nerazumljivo. Saj poznamo tisto osnovnošolsko priliko o razliki med "Ubiti, ne pustiti" in "Ubiti ne, pustiti". Ko sem prvič videl njeno vodenje dnevnika, sem se za glavo držal. Ampak ok, branja se da naučiti, glasu pa se ne da pridobiti. Zato👎,