Magazin > Film & Glasba & TV
46600 ogledov

RTV Slovenija odgovarja, zakaj so se "znebili" Oriane Girotto

Oriana Girotto Monica Girotto
To je razlog ...

Kot smo že poročali, je Oriana Girotto, ki je bila zadnja leta del priljubljene oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, na Facebooku sporočila, da žal ni več del televizijske ekipe. Razloga ni navedla, a je dala slutiti, da ga tudi ne pozna. Več o tem TUKAJ

Zakaj so se odločili za ta korak, smo vprašali TV Slovenija, ki med drugim odgovarjajo, da ponovnega sodelovanja z Oriana ne izključujejo. "Oriana Girotto je z oddajo Dobro jutro sodelovala kot honorarna sodelavka, bila je novinarka na terenu. Redno se je javljala v oddajo do konca leta 2021, v letu 2022 pa le občasno, nazadnje je v oddaji nastopila 24. maja 2022. Zaradi manjšega obsega oddaj iz ljubljanskega studia je tudi manj sodelovanja s honorarnimi sodelavci in trenutno nimamo primerne rubrike, v kateri bi lahko sodelovali z Oriano, vendar upamo, da bomo z njo morda v prihodnje še kdaj sodelovali. Oddaja Dobro jutro sicer ostaja ena od najbolj priljubljenih oddaj na Televiziji Slovenija in ena najbolje gledanih jutranjih oddaj v Sloveniji. Z nami sodelujejo številni sodelavci in gosti, s katerimi oddaja že več kot 20 let ustvarja kakovostne zabavne, informativne in svetovalne vsebine," so povedali za zurnal24.si. 

Komentarjev 2
  • blayo 23:21 11.november 2022.

    Ne razumem? Kako bi pa moralo biti? A tako, da kdorkoli enkrat sodeluje na RTV, je potem upravičen do dosmrtnega sodelovanja? Sicer pa saj ti v pogodbi verjetno piše za kakšno sodelovanje gre ter kakšne so obveznosti ene in druge strani.

  • kapibara1 11:32 11.november 2022.

    Pozno zelo PREpozno so se jo znebili

Sorodne novice