Magazin > VIP
64779 ogledov

Oriana Girotto ob službo na RTV Slovenija

Oriana Girotto Monica Girotto
Kaj je razlog?

Oriana Girotto je bila zadnja leta del oddaje Dobro jutro na TV Slovenija in gledalci so jo zelo radi spremljali. Njeno področje so bili turistični prispevki z različnih koncev Slovenije, kar je voditeljici zelo blizu, saj tudi sicer dela kot turistična vodnica. A je včeraj žal sporočila, da ni več del oddaje. "Vsake zgodbe je enkrat konec ... Hvala RTV, lepo je bilo sodelovati," je zapisala na Facebooku.

Pod objavo se je vsulo kup žalostnih sporočil, saj so jo gledalci zelo radi spremljali. Na vprašanje sledilca "zakaj", je odgovorila, da "ne ve točno" in da razlog ni nova pot, pač pa "gre samo za eno pot manj (imam jih dosti), ki jo bom pa morala nadomestiti," kot je še zapisala in s tem dala slutiti, da odhod s televiziji ni bila njena odločitev.

Oriani sicer dela ne zmanjka, poleg televizije organizira in vodi koncertne izlete po Evropi, uči italijanski jezik in je tudi mamica malemu šolarju, kar zagotovo zahteva svoj družinski čas. 

Komentarjev 6
  • rd2dmk2 07:54 05.november 2022.

    čakam da bo Branko dobil svojo oddajo, da mu ne bo treba pisarit v Gorenjski glas

  • igor52 13:57 04.november 2022.

    Trolčki, v vrsto zbor!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:32 03.november 2022.

    Ko je udrihala po Janezu & co verjetno ni mislila, da jo to lahko stane "službe". Sicer pa se Orianca itak meša v vse živo, kot vegeta. Ne vem, je ona tako sposobna, tako prilagodljiva ali ima samo dobre veze in poznanstva.

Sorodne novice