Magazin > VIP
23559 ogledov

To je novi posel Oriane Girotto

Oriana Girotto Monica Girotto
To delo ji je res pisano na kožo.

Televizijska voditeljica Oriana Girotto je znana po tem, da je izjemno delavna. Poleg televizijskega dela je bila tako že od nekdaj aktivna tudi na drugih področjih. Včasih je kot turistična vodička v Ljubljani gostila italijanske turiste, kar še vedno občasno počne, med korono pa se je lotila poučevanja italijanščine preko spleta, pri čemer je bila tako uspešna, da jo je kot učiteljico v svoje vrste povabila ena izmed jezikovnih šol, ki ponuja učenje tujih jezikov v alfa stanju. 

Oriana pa ne počiva niti poleti, ljubezen do turizma in glasbe je združila v zanjo sanjsko delo. Temnolasa lepotica je namreč vodička glasbenih navdušencev, ki se na koncerte svojih idolov odpravijo v evropske prestolnice. Zaprisežena rokerica je tako službeno obiskala že koncert Roling Stones, Måneskin, Rammstain, Iron Maiden in drugih velikanov svetovne glasbene scene. Letos je z gosti tako obiskala že kar 20 koncertov, kmalu pa nadaljuje z jezikovnimi tečaji v alfa stanju. Dela ji tako ne zmanjka, saj opravlja kar štiri službe hkrati. 

Komentarjev 5
  • Dusan12 14:04 26.julij 2022.

    Tv voditeljica, halo, potem je Jani Moderndofek voznik formule 1

  • Claudette_Soliz 13:58 26.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij .............>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:42 26.julij 2022.

    Ta tudi ne ve več kaj bi sama s sabo počela.

Sorodne novice