Magazin > VIP
31145 ogledov

Oriani Girotto prekipelo: “Zdaj pa dosti!”

Oriana Girotto Facebook
Kaj jo je spodbudilo k temu koraku?

Oriana Girotto, znana voditeljica, partnerka in mamica najstniku ter malčku, se je po tem, ko jo je na cedilu pustila varuška, odločila, da bo stvari vzela v svoje roke in ustanovila gibanje. Ker ob večerih ne želi biti le mama, je ustanovila Facebook skupino, v katero vabi mamice, ki bi druga drugi občasno pazile malčke, da gresta partnerja ob večerih lahko občasno tudi sama skupaj ven.

Oriana Girotto Magazin Sin Cavazze in Oriane Girotto Ljubljano spravil na noge!

"Tako je, drage moje prijateljice z malčki, zdaj pa dosti. Poslušam, kako malo se zvečer družite s svojimi možmi in partnerji, ker 'ali gre ven en ali pa drugi' in zaradi tega vas veliko to idejo celo opusti. Varuške pa so razmeroma drage (ena ornk plesna noč stane 50 evrov varstva) ali jih čez vikend ni. Babice pa ... nekatere so prisotne, drugih pa pač ni ali niso za to. Torej: sklenila bi sodelovanje, zaprta messenger skupina, v kateri se javljajo tiste, ki potrebujejo varstvo ali, ki ga nudijo. Večino večerov čez vikend preživim doma in lahko, poleg svojega, čuvam še enega malčka in ju dam lepo skupaj spat. Mamica ga pa, po lepem in brezskrbnem večeru ter noči, lepo pride zjutraj iskati. Vse to vzajemno. Sodelovanje je srečnejše življenje," je na Facebooku zapisala Oriana in do danes so svoje domove odprle že številne mamice, čeprav gibanje v praksi še ni zaživelo.

Oriana Girotto Iskreno Magazin Oriana: "Dobro je, da sva se z Borisom razšla"

“Mamice so pripravljene pomagati, a so še vedno malce sramežljive pri tem, da bi svoje malčke dale v varstvo drugim. Ne zaradi tega, ker ne bi zaupale, pač pa se prav po slovensko bojijo motiti druge. Videti je, da bom morala narediti prvi korak,” nam je zaupala Oriana

Komentarjev 12
  • marjan838 18:13 08.december 2018.

    Vsi tisti ki ne hodite na žure ne veste kaj v življenju zamujate. Povem pa to da nekateri so zapečkarji, nekateri pa radi gredo ven,nič ni narobe. ORIANA kar pojdi na žure, veš življenje je samo eno in izkoristi ga na polno.

  • Avatar @narhist
    @narhist 17:52 08.december 2018.

    Prejšnji vikend je varstvo očitno imela zagotovljeno.

  • nergač 17:33 08.december 2018.

    Ana fetih in oriana : zmagovalna kombinacija za žurnal.

Sorodne novice