Magazin > VIP
47646 ogledov

Znana RTV-jevka javno nad kolegico: "Dnevnik ni Tik Tok afnarija"

Barbara Pirh Instagram
V kamero povedala le dva stavka, pa še to enaka.

"Pozdrav, vse je odvisno od naše vlade. Res je, da je danes svet Onkološkega inštituta soglasno izbral dosedanjega vršilca dolžnosti, generalnega direktorja Onkološkega inštituta, ampak kot rečeno, zdaj odloča vlada. Toliko za zdaj," tako se je v Dnevnik na TV Slovenija glede imenovanja direktorja Onkološkega inštituta v živo vklopila njihova nova novinarska okrepitev Barbara Pirh, sicer osebna trenerka, vplivnica in voditeljica.

Barbara Pirh | Avtor: rtvslo.si rtvslo.si

Na "najkrajše javljanje v TV Dnevnik" pa se je odzvala legendarna novinarka RTVS Eugenija Carl in zapisala: "Gledalci smo imeli včeraj priložnost spremljati najkrajše javljanje v TV Dnevnik  v zgodovini informativnih oddaj TVS. Novinka v 'pravoverni' ekipi, se je v oddajo oglašala na temo novoimenovanega direktorja Onkološkega inštituta (OI). Vkop, dolg kakih 10 sekund,  nam je postregel zgolj z enim, dvakrat ponovljenim stavkom, da mora o datumu nastopa novoimenovanega  direktorja OI odločiti vlada. A bejž, no."

Eugenija ji na srce še polaga, da Dnevnik ni Tik Tok afnarija. "Pupa moja, bi rekli mi po šavrinsko,  televizijski Dnevnik  nacionalne televizije ni Tik Tok afnarija. A tega niso povedali  na  strankarski akademiji? Recimo to, da novinarstvo ni lartpurlartizem. Od urednika, ki je TV videl od blizu  nekaj minut pred nastopom uredniške funkcije, pa očitno tudi ne gre pričakovati, da bi drugače čisto simpatično dekle pred terenom podučil, da bi bilo nujno  nadaljevati  javljanje  v stilu, da bi bilo prav, da direktor čim prej sede na stol, ker se OI že dolga leta  spopada s temi in temi perečimi problemi. O, sancta simplicitas. Ki ji general in direktor pravita 'profesionalizacija' medija in 'svež kadrovski veter'," je še zapisala na svojem Facebook profilu.

Komentarjev 25
  • rokobert 06:58 08.oktober 2022.

    Ha,ha,ha...in levaki dejansko mislijo,da so njihove prestitutke do bajno plačanih služb,kjer se praktično ne dela nič prišle ne da bi nastavile rit...še kaj drugega kot samo to so nastavile...pa se kako so jih "porivali"😂🤣 Zmeraj ce vam ne paše v ...prikaži več kontekst hitro pozabite,kako se to pri levih dela...vprašajte Jankovića...bo vam hitro pojasnil.

  • fd6ed3e905bafe216a5ed40d8a388ad1e43fa35b 14:08 06.oktober 2022.

    raje gledam faco lepe pupe kot obraz zapite zakompleksane alkoholičarke.... se boš že navadla... še malo pa bo Carlova obraz TV Šavrinka ob nedeljah

  • jakec1575 13:17 06.oktober 2022.

    Janšisti imajo najraje ženske, ki so tiho in kažejo golo rit. A je gargame že lajkal? On je kar ene par novinark obdelal. takih z ritko.

Sorodne novice