Magazin > VIP
1635 ogledov

Planet TV stavi na ta nekoč zelo znani obraz

Planet TV Anže Petkovšek
Videli smo jo celo že golo!

Leta 2013 je bila druga spremljevalka miss Universe Slovenije, leta 2016 je odvrgla čisto vse krpice za Playboy, leta 2017 se v vlogi voditeljice preiskusila v frizerskem resničnostnem šovu Zlati rez, Instagram svet pa jo pozna kot učiteljico zumbe.

Nataša Naneva se zelo kmalu vrača na TV zaslone in sicer na Planet TV, kamor prihaja kviz, ki je navduševal generacije! Kolo sreče bodo v posodobljeni različici zavrteli s Klemnom Bučanom in Natašo, novi voditeljski par pa obljublja zabavne večere za vso družino, kjer se bo ugibanje prepletalo s smehom. "Oddaja je pestra, pisana, raznolika," pravi Klemen, ki mu tokrat ob strani stoji sovoditeljica z najlepšim nasmehom v Sloveniji: "Nataša je moja desna roka, obrača črke in mi pomaga pri igrah, vmes pa se tudi pohecava – no, predvsem se ona iz mene." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Planet TV (@planettv)

"Od prvega trenutka, ko sva se videla, je najina komunikacija stekla, kot da se poznava že vse življenje," je odlično energijo med prvima obrazoma kviza potrdila Nataša, saj se oba izredno rada šalita, njuni spontani dialogi pa bodo nasmejali tako tekmovalce kot gledalce. "Ko sem dobila klic, da se Kolo sreče vrača nazaj v Slovenijo in vabilo k sodelovanju, se mi je pred očmi takoj prikazal prizor, kako sva z mami uživali ob gledanju in ugibali besede. Še nikoli se nisem tako hitro odločila in rekla da!" je še povedala Nataša, ki se že veseli premiere na Planetu.

Klemen in Nataša bosta v vsaki oddaji Kolesa sreče gostila tri tekmovalce, med katerimi bo vedno tudi en znan obraz. Gre pravzaprav za igranje vislic, kjer ti pravilna črka prinese denar, pravilno uganjeno geslo pa nagrado. Vse skupaj se začne z uganko, s katero bo določeno, kdo bo prvi zavrtel kolo sreče. Tekmovalci in tekmovalke v prvih štirih krogih zbirajo denar, ki si ga lahko nato najboljši med njimi pribori v zadnji igri, igri za bonus. Poleg zanimivih gostov, ki bodo večkrat poskrbeli za presenetljive razplete, nas bodo zabavali tudi hudomušni pogovori med Natašo in Klemnom, slednji pa bo v oddaji pokazal tudi svoj pevski (ne)talent in znanje pantomime. V oddaji Kolo sreče tako ne bomo le ugibali s tekmovalci ter navijali za svoje favorite, ampak se tudi nasmejali.

Komentarjev 1
  • Ender3 13:35 27.januar 2023.

    Slovenski mediji so čista beda v rokah tujcev ali sekte SDSa..Na vrhu pa en in edini ProPlus.., kot, komercijalna greznica...

Sorodne novice