Magazin > VIP
15936 ogledov

Ob koncu Planetovega šova le razkrila, kako je dobila službo na televiziji

Novice: Eles zaposlenemu prepovedal nastop pri Požarju - Planet TV Anže Petkovšek Sedež Planet TV v Stegnah
Ta zanimiv pristop se ji je obrestoval!

Priljubljena spletna vplivnica, igralka, animatorka in podjetnica Eva Ostrouška, ki je bila del planetovega šova Poroka na prvi pogled kot strokovnjakinja za spolnost, kar je tudi njeno študijsko področje, je ob koncu prve sezone razkrila, kako se je vrnila nazaj na televizijske ekrane. Eva namreč ni televizijska novinka, nekoč je bila namreč tudi del oddaje Kaj dogaja? Na TV Slovenija, ko je oddajo še vodil Jonas Žnidaršič

Eva očitno verjame v moč misli, kar se ji je zagotovo obrestovalo, kot je razkrila na Instagram. "Zaključila se je prva sezona Poroke na prvi pogled in čas je, da razkrijem kako sem projekt začela. Bilo je sredi poletja, ko sem pomislila: ‘Kako, da me še niso poklicali za delo na tv?’ Namreč tisto zimo sem si na vision board (pripomoček za vizualizacijo op. a.) napisala, da se vračam na TV. No, drugi dan so me res poklicali na sestanek. Izkušnja mi je bila izredno zanimiva, vsak trenutek na snemanju mi je minil z bliskovito hitrostjo in res sem spoznala fajn ljudi. Zdaj pa morem narediti nov vision board, da vidim kaj me še čaka," je razkrila Eva. 

poroka na prvi pogled | Avtor:

Svetlolaska je sicer pred kratkim s svojimi sledilci delila, kaj vse je v življenju počela, da je prišla do današnjega položaja. Pomivanje kozarcev jo je pripeljalo do prvih strank za otroške rojstnodnevne animacije, iz tega pa je nastal njen uspešen posel Fuldoro, zavod za animacijo, vodenje in organizacijo dogodkov. Zavod je sicer v času korone in Evine drugega porodniškega dopusta stagniral, a ga spletna in televizijska zvezdnica kljub materinstvu, pisanju magistrske naloge in spletnim in televizijskim obveznostim ne namerava popolnoma opustiti. Dokaz, da nikoli zares ne počiva, pa so bila tudi skupinska "vozičkanja" med korono, ki jih je organizirala skupaj s prijateljico, radijsko voditeljico Anjo Susko

Da je Eva lahko sodelovala pri šovu Poroka na prvi pogled, pa je svoj posel na stranski tir odložil njen soprog, saj je med snemanjem šova še polno dojila, zato sta jo iz Nove Gorice v Ljubljano na snemanjih spremljala tako hčerka kot soprog. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice