Magazin > VIP
70840 ogledov

Poroka na prvi pogled: Nina pokazala svojega novega srčnega izbranca

poroka na prvi pogled, domen, nina Planet TV
Z njim je srečna.

Največje presenečenje ob koncu šova Poroka na prvi pogled je bil zagotovo razhod med Nino in Domnom. Razšla sta se teden dni po snemanju, Nina je iskreno priznala, da ni čutila prave ljubezni in da se z njim v prihodnosti ni videla. Ko so jo na zadnji večerji ostali kandidati vprašali, ali je samska, je odgovorila: "Samska, a ne osamljena!" Kasneje pa je pojasnila tudi, da je nekdo, ki ima nekaj več možnosti pri njej.

Zdi se, da je ta nekdo osvojil njeno srce, Nina je že objavila prvo skupno fotografijo. "Moja sreča," je ob njej zapisala. "Neznanec na fotografiji je moj fant, s katerim sva par od začetka leta, za sedaj bom pa izdala le to, da je on točno to, kar sem iskala, in da me neizmerno osrečuje," je Nina povedala za Žurnal24.

"Wiiiiii naj ta sreča traja večno," je pod objavo zapisala tudi Danica, ena izmed nevest šova.

Kot je pripisala Nina, je fotografija nastala ob Šmartinskem jezeru, predvidevamo pa, da njen novi partner prav tako obožuje gore in planine. Saj je to pri Domnu pogrešala.

Komentarjev 3
  • ivicko 06:11 03.junij 2022.

    Hitro je pozabila Domna...dobra igralka...mislim ,da bi se obnašala do vsakega ,ki bi bil njen mož v tem sovu...blek,blek...

  • ivicko 06:08 03.junij 2022.

    Dobra igralka...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:46 01.junij 2022.

    Ja kaj naj človek reče drugega kot da naj sreča traja. Upam, da je našla takega, ki je zmožen zadovoljevati njene seksualne apetite. ;)

Sorodne novice