Magazin > VIP
17208 ogledov

Poroka na prvi pogled: Nina brez dlake na jeziku kritizirala Domna

poroka na prvi pogled, domen, nina
1/4
Planet TV
Znane še zadnje odločitve.

Šov Poroka na prvi pogled se počasi približuje koncu. Danica in Aleksander sta sklenila, da ne bosta ostala skupaj, tako kot tudi ne Monja in Janko. Anže in Hajdi bosta odnosu dala priložnost tudi po koncu šova, isto sta sklenila tudi Nina in Domen, čeprav je bila Nina v svojem govoru zelo kritična. Pri njeni odločitvi sta jo vodila srce in pamet.

Najprej se mu je zahvalila za lepe trenutke, a tudi za prepire in težke trenutke. "Imaš vrline, ki jih iščem v partnerju. Si pozoren, pravi kavalir, me spravljaš v smeh, si vedno v mojem kotu in vem, da me boš podpiral in stal za menoj. Si izjemno družaben in zabaven v družbi, tako da vem, da mi nikoli ne bo dolgčas. A obenem mi ob tebi manjka občutek varnosti, nimaš pravega fokusa, včasih se mi zdi, da te zanese, ko zapiha veter in tega me je strah, saj si želim stabilnosti," je Domnu povedala Nina, ki ne more potlačiti dvomov in težkih dnevov, ko sta na pomoč klicala Planetove ljubezenske strokovnjake. "Moram priznati, da me je nekajkrat zamikalo, da bi šla domov," je bil iskrena.

V svojem govoru je poudarila, da kemije, ki se je razvila med njima, ne moreta skriti. "A dokaj hitro sva tudi ugotovila, da prihajava iz različnih svetov. Ko sem se ti iskreno in povsem odprla in ti zaupala svojo preteklost, si se ustrašil in me odrinil. Za vsako težavo si poskuša prevaliti krivdo name. Vse si gledal iz svojega zornega kota. Bolj, kot sem si želela, da bi me sprejel in razumel, z vsemi mojimi napakami in hibami, bolj sem imela občutek, da me loviš za besede in odrivaš stran."

Kljub vsemu so se prebudili "metuljčki". "Kaj pa, če to ni dovolj? Oba veva in se zavedava, da le ljubezen ni dovolj za uspešno zvezo. Še danes nisem prepričana, da si me povsem sprejel. Nisem prepričana, da me zares poslušaš, da veš, kaj potrebujem ali čutim. Nisem prepričana, da si se mi pripravljen prilagajati ali v kakršni koli smeri spremeniti svoj življenjski slog. Na poročni dan sem razkrila, da iščem sorodno dušo, ki me bo dopolnjevala in mi bo kos. A iskreno, nisem povsem prepričana, da sem to našla v tebi. Mogoče v vseh pogledih res nisi to, kar sem iskala, a tudi, če bi hotela, najine kemije in strasti ne morem zatajiti. V meni si prebudil meni nove občutke, lahko rečem, da si počasi začel taliti ledeno kraljico."

Nina se je na koncu odločila, da ostane ob Domnu, ki ji je obljubil, da jo bo odslej bolj pozorno poslušal.

Zelo napeto je bilo med Sanelo in Andražem, ki je bil po njenem govoru v šovu. Več o tem TUKAJ

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.