Magazin > VIP
29561 ogledov

Sanela šokirala Andraža in gledalce: Ne boste verjeli, kaj ji je rekel

Sanela Planet TV
Sanela se tokrat ni zadrževala, povedala mu je vse, kar ji je ležalo na duši.

Po tednu dni so se pari ponovno videli in če se je nekaterim teden zdel predolg, to najbrž ni držalo za Sanelo in Andraža, ki sta z veseljem spakirala kovčke in se poslovila drug od drugega.

"Zdaj, ko čakam, ni več tako živčno, ker vem, kaj pričakovati," je povedal Andraž pred srečanjem s Sanelo in priznal, da si želi, da se vse skupaj čim prej zaključi. Sanela pa je razkrila, da je po eni strani vesela, da je eksperimenta konec in da gre na novo potovanje življenja. Zaobljuba, ki jo je zapisala in jo je Andraž poslušal, je bila iskrena in z njo je Sanela razkrila vse tisto, kar je tedne zadrževala v sebi. Priznala pa je tudi, da ko je ponovno stopala proti Andražu, je začutila rahlo črvičenje v trebuhu, a je skušala ostati čim bolj mirna.

Najprej je svojo zaobljubo prebral Andraž, pričel je z besedami: "Sanela, za nama je dolga ter zanimiva pot, ki je minila zelo hitro. Skupaj sva doživela veliko lepega in tudi manj lepega." Nadaljeval je, da sta uspešno prebrodila vse vzpone in padce, da sta sodelovala kljub temu, da sta si zelo različna. Menil pa je, da sta skupaj pristala z razlogom in zaradi tega je hvaležen, da sta bila oba predana eksperimentu. "Ta zgodba bo zame nepozabna za celo življenje," je dejal in sporočil svojo odločitev, da odhaja.

Andraž in Sanela | Avtor: Planet TV Planet TV

Nato je svojo zaobljubo pričela brati še Sanela: "Andraž, v ta eksperiment sem prišla odprtih rok in misli, moj cilj je bil, da bom osebo, ki se je znašla na isti strani kot jaz sprejela v največji možni meri in z njim poskusila čim več izkusiti. Prve dni si se pokazal za komunikativnega, ekstrovertiranega in sproščenega mladeniča. Z mano si podelil koščke preteklosti, za kar sem ti iz srca hvaležna. Po teh prvih pravljičnih dnevih sva se odločila, da bova začela graditi z nule in poskusila vzpostaviti prijateljski odnos. Drugi dan, na kosilu je med pogovorom sledilo razočaranje, sam veš, kakšne besede si takrat uporabil in na kakšen način si mi podal sporočilo, da ti kot oseba ne odgovarjam. Način, kako si mi podal to sporočilo, mi ni bil všeč, nikakor v osnovi ni primeren za reševanje nasprotij. Ob tebi sem se od tedaj začela počutiti nesproščeno."

Četudi je Andraž še pred srečanjem dejal, da ni nervozen, pa je med branjem Saneline zaobljube postal. In njegova nervoza se je stopnjevala z njeno vsako prebrano besedo.

"Preostanek medenih tednov in prva dva tedna v stanovanju sva bila skoraj kot tujca. Kljub temu se je stanje začelo izboljševati in zdelo se je, da sva začela lepo sodelovati. Andraž, za tista dva tedna se ti iz srca zahvaljujem," mu je prebrala in ga pogledala v oči. Nato pa nadaljevala: "Po predzadnji večerji pa je sledil velik šok. Ponovno si pokazal svoj obraz, ki sem ga videla v času medenih tednov. Celotna situacija me je prisilila, da sem postala še bolj nesproščena, pazljiva in zatirajoča do lastnih občutkov. Vse to s ciljem, da dam najinemu odnosu še eno priložnost, ampak ti je nisi dal. Andraž, velikokrat si izpostavil, da me spoštuješ, vendar izrazi: na živce mi greš, da je to najlepši način, kako lahko nekomu poveš, da ti ni všeč, ne morem te gledati, da lahko ostanem kar v živalskem vrtu, da si ti višje od mene. Nepripravljenost poslušati in videti, nepripravljenost na konstruktiven pogovor, niso niti približno znaki spoštljivega vedenja."

Sanela | Avtor: Planet TV Planet TV

Ob teh besedah je Andraž odkimaval z glavo in zavijal z očmi, a Sanela je kljub temu nadaljevala: "V ta eksperiment sem predvsem prišla iskat ljubezen, če že ne tega, pa vsaj prijetno prijateljstvo. S tabo nisem dobila nobenega. Zavezala sem se, da bom dala vsak dan vse od sebe. Od sebe sem dala vse in še več. Še več kot sto procentov, še več, kot sem mislila, da sem zmožna. Bil si moja velika lekcija in življenjska preizkušnja. In, Andraž, niti enkrat nisi dal pobude za rešitev nesporazuma. Si pa vsaj priznal, da si bil od začetka neiskren. Med eksperimentom, kot oseba, nisem rasla zaradi tvojih besed,  močnejša sem postala zaradi tvojih zavrnitev. Še nikoli v življenju se nisem počutila tako neprivlačno in ne spoštovano kot ob tebi."

Ob teh besedah se je Andraž pričel nasmihati in odkimavati z glavo, Sanela pa je ostala mirna in zbrana vse do konca. Nato ga je pogledala v oči in mu dejala: "Andraž, zapravljal si moj čas!"

In kako je Saneline besede komentiral?

"Nad Sanelino zaobljubo sem bil sprva presenečen, potem me je pa čisto šokirala. Pač, nisem mislil, da lahko tako nizko pade," je dejal Andraž. Je pa Sanela kljub vsemu, kar se je dogajalo v eksperimentu, še vedno ob koncu našla pozitivne lastnosti na Andražu in ob zaključku podala izjavo: "Ne glede na vse, kar se je zgodilo med mano in Andražem, vem, da je v redu v svojem bistvu. Je v redu človek, zna delati z ljudmi in želim, da samo sledi svojim ciljem in svojemu srcu!"

Sanela in Andraž | Avtor: Planet TV Planet TV

 Znana je tudi usoda ostalih parov. Med Nino in Domnom je bilo napeto

Komentarjev 4
  • gregor96 08:17 26.maj 2022.

    pametna punca, za razliko od vase zagledanega vaškega poba, ki bi bil rad medijsko izpostavljen , to mu je uspelo, zdaj se mu vsi smejejo

  • Avatar pantani
    pantani 07:17 26.maj 2022.

    Pa kdo to gleda?!!!