Magazin > VIP
22807 ogledov

Poroka na prvi pogled: Planetov ženin s komentarjem na račun Poptevejevih nevest nasmejal vse prisotne

danica lončarič, aleksander, poroka na prvi pogled
Pari so se razšli.

Za pari šova Poroka na prvi pogled je zadnja ceremonija, na kateri pa se kandidatom ni bilo treba odločiti, ali želijo ostati v zakonu ali ne. Pari so se po oddaji razšli, spet se bodo videli čez en teden. V tem času drug z drugim ne bodo smeli komunicirati.

Na zadnji ceremoniji so s strokovnjaki pogledali v preteklost in se pogovorili o izzivih in lepih trenutkih. Za Danico in Aleksandrom je sicer težek teden. "Nehote sva sabotirala romantični teden. Oba se zavedava, da sva gradila in gradila. Prišla sva do stopnje, na kateri bi morala v odnos vpeljati romantiko. Kaj se je zgodilo ... Aleksander se je zastrupil s hrano in je bil res ubogi. Kljub temu je zbral pogum in šel na zmenek z mano. Čutilo se je, da nisva ta prava. Za piko na i pa sem imela jaz naslednji dan hud migrenski glavobol," je razložila Danica in dodala, da se je na komunikaciji poznalo, da se ne počutita dobro. Svojemu soprogu se je opravičila, če je morda izrekla kakšno besedo, ki bi ga lahko prizadela. Aleksander je povedal, da je dobil potrditev, da je treba odnos graditi na zdravih temeljih, Danica pa je povedala, da je spoznala, da ji v zvezi ni treba biti ves čas "alfa".

poroka na prvi pogled | Avtor:

Planetove strokovnjake pa je najbolj nasmejal Anže, ki je priznal, da se je v Hajdi zaljubil na prvi pogled. Povedal je, da ga je bilo pred poroko najbolj strah tega, da bo njegova žena podobna kakšni kandidatki iz šova Ljubezen po domače. "Samo normalna naj bo," je povedal o svojih željah in dodal, da je Hajdi kot zadetek na lotu. Mladenič se sedaj, ko se bo s svojo izbrano za en teden razšel, najbolj boji tega, da se ne bi več videla.

 

Komentarjev 1
  • Avatar lopov
    lopov 05:45 20.maj 2022.

    Brezvezni so in metalno nezreli vsi v tem šovu tudi ti ki šov ustvarjajo..