Magazin > VIP
23134 ogledov

Poroka na prvi pogled: Padla je prva odločitev, to je zmotilo Planetovo nevesto

danica lončarič, aleksander, poroka na prvi pogled Planet TV
Pari so bili en teden ločeni, da bi v miru razmislili, ali želijo nadaljevati skupno pot.

Ljubezenski šov Poroka na prvi pogled se počasi približuje koncu. Pari so se za en teden razšli in premislili, ali si želijo nadaljevati skupno pot. Prva odločitev je že padla.

Danica in Aleksander sta sporočila, da ostajata le prijatelja. "Prve dni sva preživela na Bledu. Že vožnja do hotela in najina prva večerja sta razkrili, da imava vsaj eno skupno lastnost - smisel za humor. Dnevi skupnega preživljanja tečejo kot reka v strugi v neznano, a odkrivajo skupne, a drugačne interese in poglede. /.../ Spoznavava, da so najina zrelost in pretekle izkušnje prava smernica k postavljanju pravih temeljev v odnosu in da ustvarjava prijeten odnos, da se lahko poveževa tudi v bolj zrelem pogovoru," je povedal Aleksander in dodal, da sta drug drugemu podarila prijetne trenutke. "Najina svetova sta si v enem delu tako podobna, skladna kot levo in desno krilo metulja, v drugem pa tako različna kot gosenica in metulj sam. Ker sva oba preorala življenjsko ledino, veva, kaj pomeni simbioza v partnerstvu, zato obema privoščim, da najdeva to simbiozo, ki bo še bolj popolna kot najina, saj si to zasluživa. Moja odločitev je, da ostajam tvoj dober prijatelj in upam, da te odločitev ni prizadela."

Danica se je z njegovimi besedami strinjala. "Dokazala sva, da dva popolna neznanca lahko živita v harmoniji. /.../Bolj, kot sva se spoznavala, bolj so na plano prišle razlike. Si volk samotar, ki se rad izgubi visoko v gorah in rad potopi v ledenih vodah. Si nekdo, ki potrebuje ob sebi aktivno sopotnico, jaz pa sem preprosta mamica, ki se rada druži in pleše. Potrebujem veliko topline in nežnosti, potrebujem nekoga, ki ga bom privlačila bolj kot gore in jezera. Moja odločitev prihaja iz srca. Moje srce žal ni začutilo varnosti, topline in ljubezni, ki ga potrebuje za srečen in ljubeč odnos."

Komentarjev 1
  • SamoResnica 14:21 25.maj 2022.

    Resnično mi gre oddaja noooooro na jetra. Bolj zaigrane in pa fake oddaje še mislim da nismo imeli možnost spremljati.