Magazin > VIP
2958 ogledov

Preizkusili smo Katino (Poroka na prvi pogled) masažo, to nas je res presenetilo

kate balon, sandi, poroka na prvi pogled Planet TV
Preverili, ali ima resnično "zlate" roke.

Kate Balon, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Poroka na prvi pogled, ima v Ljubljani svoj masažni salon. In čeprav Katin televizijski zakon žal ni obstal, ji je nastop v šovu prinesel velik poslovni uspeh, saj jo odslej obiskujejo tudi stranke, ki so jo spremljale na televiziji.

Skoraj 35-letna Ukrajinka, ki jo je pred več kot desetletjem v Slovenijo pripeljala ljubezen do bivšega moža Igorja, s katerim ima osemletnega sina, se je z masažo začela ukvarjati po lastni poškodbi. Kar dve leti je šepala in ko so zdravniki že obupovali, je želela najti način, kako bi si še lahko pomagala. Takrat so imele masaže na njeno zdravje velik pozitiven vpliv, ta svet jo je začel vedno bolj zanimati in tako je naneslo, da se je na tem področju začela intenzivno izobraževati. Kate ima s tega področja opravljenih več certifikatov, a bolj kot diplome, so zlata vredne njene roke, kot smo se lahko prepričali tudi sami.

Kate sicer nudi različne tehnike masiranja, klasične, športne, masaže z vročimi kamni … sami pa smo se tik pred poletjem odločili za trenutno zelo priljubljeno maderoterapijo, ki s pomočjo lesenih valčkov pripomore k boljšemu tonusu kože, topi maščobo, preoblikuje postavo in odpravlja celulit. Kate v svojem intimnem salonu v centru Ljubljane poskrbi za sproščujoče vzdušje, v prostoru odmeva nežna meditativna glasba, obred pa se začne in zaključi z domačim zeliščnim čajem.

Kate Balon | Avtor: Zurnal24 foto Zurnal24 foto

Kate se je v omenjenem tretmaju resnično posveti čisto vsakemu problematičnemu delčku telesa, vsaki mišici posebej. Že ob tretmaju imaš občutek, da se v telesu nekaj dogaja, po masaži, ki ni boleča, pa se zdi, kot da si ravnokar opravil trening športne vadbe. A ne le med masažo, rezultati so bili vidni tudi po njej, čeprav večjih težav na tem delu telesa nimam. Koža je bila že po prvem obisku gladka in bolj napeta, čeprav Kate pravi, da je za maksimalen rezultat madero terapije potrebnih pet do deset obiskov. Svoje stranke nagradi s petim brezplačnim obiskom, ob vsaki terapiji pa ste deležni tudi masaže stopal in obraza ali krajše masaže s kamni, ki smo jo preizkusili tudi sami. Božansko!

En obisk obisk madero terapije stane 30 evrov, ob nakupu štirih vam Kate petega podari. 

Kate Balon | Avtor: Zurnal24 foto Zurnal24 foto

Komentarjev 1
  • Avatar MS
    MS 09:57 10.januar 2023.

    Kate se je v omenjenem tretmaju resnično posveti čisto vsakemu problematičnemu delčku telesa, vsaki mišici posebej. ==> Hmmm....?

Sorodne novice