Magazin > VIP
13188 ogledov

Poroka na prvi pogled: Vzdušje se je obrnilo proti Sandiju

kate balon, poroka na prvi pogled Planet TV
Na večerji kandidatov šova Poroka na prvi pogled se je Sandi pokazal v drugačni luči.

Sandi je že pred večerjo povedal, da Kate in vse ostale čaka presenečenje in da se bo pokazal v drugi luči. Tako je tudi bilo. Sandi je bil od začetka prešerne volje, njegovo razposajenost pa je prekinila Danica.

Svetlolaska se je namreč na samem pogovarjala s Kate, ki je imela o svojem soprogu veliko za povedati, med drugim tudi to, da ji ni lahko z njim in da ne upošteva nasvetov strokovnjakov. "Na neki način se trudi, a se tudi ne. Ne upošteva pravil, grdo se obnaša do mene. Vse mu je preveč, komaj čaka, da gre domov. Ves čas mi pravi, naj ga ne gnjavim in za vsako stvar mi da 'kontra'," je zaupala Danici, ki je Sandija pred vsemi soočila s Katino slabo volje in ga kar naravnost vprašala, ali se trudi za odnos.

"Trudim se in trudil sem se," je povedal Sandi, ki ne more pozabiti Katinih besed, s katerimi mu je dala vedeti, da ni dovolj dober zanjo. 

kate balon, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV
Danica ni popustila. Poudarila je, da se Kate trudi, a se boji soočiti s Sandijem. "Strokovnjaki so ena zgodba, mi smo druga. Jaz ubiram srednjo pot. Poslušam glas srca," je dejal Sandi in dodal, da ve, da dela prav in da mu nihče ne more očitati, da se ne trudi.

"Kako si strog, Sandi," je bil presenečen Domen, ki tudi pravi, da je bil Sandi na začetku šova drugačen. Nina pa je bila še bolj kritična: "Kar naenkrat se je iz ubogega, tihega, 'delam vse lepo za druge' ... zdaj si pa tukaj, če bom rekla grdo, postal vzvišen."

Sanela se z njo ni strinjala in je poudarila, da se ji zdi napad na Sandija nepošten. Zdaj se je oglasila še Hajdi in dejala, da so tudi Kate kritizirali, a je zdržala pritiske. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.