Magazin > VIP
20703 ogledov

Poroka na prvi pogled: Nina in Domen sta se strasten predajala na balkonu

poroka na prvi pogled, nina jug, domen Planet TV
Domen namignil, da je bilo na balkonu vroče.

Šov Poroka na prvi pogled se približuje koncu, saj so pari vstopili v finalni teden. Po zadnjih skupnih dnevih bo jasno, ali si želijo dati ljubezni pravo priložnost ali ne. 

Sandi in Kate sta eksperiment prekinila, slabo kaže tudi Saneli in Andražu, pa tudi med Monjo in Jankom ni bilo prave iskrice. Je pa takoj "zagorelo" med Nino in Domnom ...

Že na medenih tednih je bilo zelo strastno, kar se je po vrnitvi v Slovenijo le še stopnjevalo. Domna so sicer zmotile Ninine spolne želje, a videti je, da sta tudi to težavo odpravila. Mladenič se je namreč močno obremenjeval z mislijo, da svoji nevesti ne bo dovolj.

Med romantično večerjo pa je postalo jasno, da je tudi Domen z vsemi žavbami namazan in prav nič nedolžen. Namignil je namreč, da sta z Nino seksala na balkonu.

Njune pogovore bomo pogrešali ...

D: "A me boš danes kaj stisnila v postelji ... kot dojenčka."

N: "Če boš šel dovolj zgodaj spat."

D: "Bom. Pa še en film sem za naju pripravil. Lahko pa vmes dava na pavzo in balkon vključiva."

Nina se je le nasmejala.

D: "Zdaj je že kar malo mraz na balkonu."

N: "Mene ne zebe."

D: "Mojega pa kdaj zazebe."

N: "Mene ljubezen greje."

"Lep razgled je ... na Kamnik in Kranj in vse. Fajn je gor, ja," je Nina pozneje povedala v pogovoru s producenti oddaje in se hudomušno nasmihala. 

Čeprav je odnos med Domnom in Nino igriv, pa oba razjedajo strahovi, da bosta po šovu razočarana. Med njima so se namreč že začela razvijati čustva.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.