Magazin > VIP
3884 ogledov

Andraž (Poroka na prvi pogled) brutalno iskren: To je zabrusil Saneli ...

sanela, poroka na prvi pogled, andraž Planet TV
Ni mu jasno, zakaj sta skupaj pristala v tem eksperimentu.

Ljubezenski eksperiment na Planet TV, Poroka na prvi pogled, se približuje koncu. Pari so vstopili v zadnji teden, nato pa sledi odločitev, ali ostajajo skupaj ali ne. Kot je znano, sta šov že zapustila Sandi in Kate. 

Zdaj je jasno tudi, da se bosta drug od drugega poslovila tudi Sanela in Andraž. Pri njima je počilo že na medenih tednih, a sta kljub temu vztrajala. Medtem ko se Sanela še trudi biti prijazna in soprogu postavlja vprašanja, pa se je Andraž že umaknil v svoj svet.

"Veliko več je bilo padcev kot vzponov. Zdaj na koncu, ko se vsega spominjam, se težko spomnim nečesa lepega. Res mi je težko," je povedal in dodal: "Ko sva prišla v botanični vrt, mi je bilo težko. Nimam tako lepih spominov kot ona."

Sanela na vse gleda kot na novo lekcijo. Ne razume, zakaj ji Andraž noče povedati, kaj je narobe, čeprav ga je vprašala. Njegov odgovor je bil, da želi biti spoštljiv in bo svoje mnenje zato raje zadržal zase. Po njegovem mnenju živita v ločenih svetovih in ne govorita istega jezika.

Med njima je bilo veliko hude krvi. Sanela pravi, da jo je Andraž večkrat užalil, a je bila kljub temu pripravljena ostati v eksperimentu.

Povedala je tudi, da je zadovoljna s svojimi mirnimi odzivi, čeprav je že od osnovne šole nihče ni prizadel tako močno kot on.

Andraž je priznal, da ni bil iskren. Če bi bil, "bi eksperiment zapustil po treh sekundah, ko sva se spoznala".

Mladenič tudi pravi, da mu ni jasno, kako sta skupaj pristala v tem eksperimentu in da bo poskušal na vse skupaj pozabiti. "Dela me živčno," je še dodal, se je pa strinjal s Sanelo, da mora drugič bolj kot druge poslušati sebe. 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:49 11.maj 2022.

    Za večino teh ljudi v oddaji se dejansko ni treba čuditi zakaj so samski. Nič se ne bi prilagajali, ne bi oni tudi nič potrpeli. Od življenja v dvoje pričakujejo preveč. Ne bore biti življenje premočrtno

  • bina19 10:09 11.maj 2022.

    Res so tukaj strokovnjaki kiksnili, pa še kje! Če ni iskrice ni, na silo ne gre. Če bi mene izbrali za njega, bi pa jaz čez 3 minute rekla NE. DOMIŠLJAVOST na višku. Sanela, tebe čaka boljši, tak prizemljen!

  • radsemastimzmesom 09:14 11.maj 2022.

    Haha, me prav zanima kako se ob teh prizorih in besedah počutijo "strokovnjaki", ki jim jih je uspelo postavili skupaj. Strokovnjaki sem napisal v navednicah, saj vsi trije na TV-ju izgledajo bolj kot eni polizani in priliznjeni EPP prodajalci.