Magazin > VIP
25731 ogledov

Poroka na prvi pogled: Konec za ta par, ženin je požrl besedo

poroka na prvi pogled, sandi, kate balon
1/4
Planet TV
Tokrat sta bila oba za odhod.

Pari šova Poroka na prvi pogled so se spet znašli na vročem kavču in odgovarjali na vprašanja Planetovih strokovnjakov. Med Sanelo in Andražem je bilo napeto. Njun odnos se je med tednom ohladil, padale naj bi celo grde besede. Kljub temu sta se odločila, da ostajata v šovu, tako kot tudi Monja in Janko, Aleksander in Danica, Nina in Domen ter Anže in Hajdi.

Se je pa eksperiment končal za Sandija in Kate. Oba sta izrazila željo, da želita domov. Tak konec se je sicer napovedoval že lep čas, a Sandi je vztrajal, da nikoli ne vrže puške v koruzo. Tokrat jo je ...

kate balon, poroka na prvi pogled Magazin Poroka na prvi pogled: Vzdušje se je obrnilo proti Sandiju

Na večerji je bil namreč tarča kritik, saj je Kate potožila, da se do nje ne obnaša lepo, da kriči in žali, se ne želi pogovarjati in ignorira priporočila strokovnjakov. Iste očitke je ponovila tudi na izločanju. "To je posledica dejanja, ki sega daleč nazaj," je dejal in Kate obtožil, da se prej ni trudila, sedaj pa je prepozno. Besed, ki jih je izrekla maserka, preprosto ne more pozabiti. Dejal je tudi, da ga Kate ni branila, ko so ga napadali, za razliko od njega, ki ji je ves čas stal ob strani, ko so jo ostali obirali. "Ko te v startu nekdo prizadene, nimaš zaupanja. Ko ti postavi oviro, ko se ne moreš približati. Takoj sem bil odsekan ... Ne morem čez to ..." je povedal in sporočil, da želi oditi. Iz šova si je želela tudi Kate, ki pravi, da ni vajena ljudi, ki se niso pripravljeni prilagajati. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.