Magazin > VIP
12886 ogledov

Poroka na prvi pogled: Vedeževalka Janku in Monji napovedala usodo, Janko žalosten

poroka na prvi pogled, Monja, Janko Planet TV
Vedeževalka zadeve vidi drugače kot Planetovi strokovnjaki.

Janka in Monjo je obiskala vedeževalka in pogledala v njuno prihodnost. Najprej je poudarila, da imata oba zelo težka značaja, sta svojeglava in si želita, da prihodnost teče tako, kot sta si jo zamislila. "Janko, vi znate biti človek, ki ima dva obraza. V dobroti zelo dober, v žlehtnobi pa zelo žleht," je presenetila strokovnjakinja branja iz kart. Za Monjo pa je povedala, da je zelo srčna oseba, ki vedno misli, da ima prav, a to ne drži. Dejala je tudi, da je velik romantik in da ne mara "starih duš", ker je polna življenja.

Karte so tudi razkrile, da med njima ni čustev in da se bo Janko hitro potolažil z drugo partnerko. "Monja, vi boste počakali, ker ste izbirčni. Princev ni, postavite se na realna tla," je bila ostra. Najbolj je parček presenetila izjava, da ne bosta prijatelja, ampak le dobra znanca. "Ni logike. Ne verjamem. Mislim, da bova ostala dobra prijatelja," je njeno napoved pokomentiral Janko.

"Nista dovolila, da bi se prvi vtis izbrisal. Prvi vtis je bil šokanten. Če bi ga izbrisala, bi lahko morda funkcionirala. Naredila sta si blokado," je še dodala.

Janko pravi, da je polovico stvari zadela, polovice pa ne. "Zdaj se bom s tem obremenjeval," je še povedal. 

 

Komentarjev 1