Magazin > VIP
14911 ogledov

Poroka na prvi pogled: Kate o Sandiju po koncu šova razkriva neverjetne stvari

poroka na prvi pogled, sandi, kate balon Planet TV
Kate Balon, ki je s svojim ženinom Sandijem zapustila šov Poroka na prvi pogled, je razkrila svojo plat zgodbe.

Najprej ste bili v Ljubezni na prvi pogled (LPD), nato pa nenadoma v Poroki. Zakaj ste se odločili zamenjati šov? Vam je sedaj žal?

Zanimiva zgodba, nisem se sama odločala, to je usoda. V LPD nisem bila niti prijavljena, a so me poklicali, če pridem in sem si rekla, morda pa je to prava pot zame, da spoznam moškega zase. Ko sem že podpisala pogodbo, so me klicali še s Planeta. Niso povedali, kakšna oddaja bo, le da bo luštna. Naredila sem teste in bila sprejeta. To je bil prekršek z moje strani za obe televiziji, a nisem pričakovala, da me bo Jure izbral. Ko me je, sem povedala, da grem na Planet TV in ne k Juretu. Po eni stani mi je žal, a sem pridobila veliko izkušenj. Ne ena, ne druga oddaja zame nista pravi. Ne bi priporočala, da ženske na tak način iščejo moškega. Ampak jaz sem to šolo potrebovala in sem hvaležna za to izkušnjo. 

Že takoj ste dali vedeti, da niso izbrali pravega ženina za vas. Kaj vas je najbolj zmotilo? Ste mu sploh dali možnost?

Kot prvo starost, zase nisem pričakovala moškega pri petdesetih. Nisem želela, da bi me moški poniževal, kot me je Sandi. Za kamerami, ne pred kamerami, me je poniževal predvsem z grdimi besedami. Tudi kričal je in komentiral mojo postavo, češ da sem toliko v fitnesu, pa ne shujšam. Govoril je, da nimam dovolj denarja … Vsi so vedeli, kaj se dogaja za kamerami. Jaz mu ničesar ne zamerim, ima svoje razloge, da se tako obnaša. Pripravljena sem se pogovarjati in pomagati, težko pa sva najboljša prijatelja. Tudi na Facebooku sem ga dodala, a če noče, ga ne bom silila. Privoščim mu vso srečo. Žalostno je, kako je osamljen. 

poroka na prvi pogled, sandi, kate balon | Avtor: Planet TV Planet TV

Sandi vam je najbolj zameril to, da ste rekli, da ni dovolj uspešen za vas. Vam je za te besede sedaj žal?

Žal mi je za te besede, ker je vsak uspešen po svoje, tudi uspeh vsi dojemamo drugače. Žal mi je, raje bi mu rekla, da ga sprejemam. Ker Sandi po eni strani je dober, po drugi pa zamerljiv in nevoščljiv. Če nekomu gre dobro, mu tega ne privošči. Jaz pa sem po naravi dober človek, velikokrat so me izkoriščali, a se zaradi tega ne bom spreminjala. Še naprej bom dobra, prijazna in delala na svojih ciljih. 

Kako se je po teh izrečenih besedah spremenil njegov odnos do vas?

Že prej sva imela čuden odnos, nisva se imela o čem pogovarjati, ni bil sproščen, med nama je bila napetost že od začetka. Je edini človek, s katerim se nimam o ničemer za pogovarjati. 

Ste s katerim od moških iz šova danes v stikih?

Z nobenim. 

Sandi se je v zadnji večerji prelevil v drugo osebo, bolj glasno in samozavestno. Nina mu je očitala, da je postal vzvišen. Kateri Sandi je bil pravi - tisti prvi, bolj zadržan in ustrežljiv, ali ta samozavestni in hladni Sandi? 

Ne prvi, ne drugi. Pravi Sandi je ta, ki v življenju ni dosegel svojih ciljev in je zaradi tega razočaran. Tega Sandija sem videla. Zadržan je bil tudi doma, ni se znal pogovoriti z mano, zanimala so ga samo skupna opravila. Nima izkušenj z ženskami, imel je eno, a vprašanje, koliko sta bila res skupaj. To ni enostavno. Jaz ga v resnici ne poznam. Zame je čuden. Verjamem pa, da je priden in deloven. 

V preteklosti ste že namignili, da do Sandija v resničnem življenju ne bi bili tako žaljivi in da ste se tako obnašali zaradi navodil produkcije, kaj ste s tem mislili?

Normalno, da se ne bi tako obnašala. Želela sem biti bolj prijazna, a v tej situaciji sem bila prestrašena in pod stresom. Če bi zavrtela čas nazaj, bi naredila vse drugače. Sandija bi sprejela takega, kot je in mu skušala biti prijateljica. Ne bi ga učila drugače razmišljati in mu govoriti o duhovnosti. Priznam pa, da je težko biti z nekom, s katerim ne želiš biti. Danes Sandija vidim kot pridnega moškega, ki zna vse narediti s svojimi rokami in to zelo spoštujem. Hvaležna sem mu in mu, tako v poslu kot v ljubezni, privoščim vse najboljše. Hvaležna sem tudi produkciji in vsem, s katerimi smo v šovu sodelovali. 

kate balon, sandi, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Povedali ste tudi, da ste med snemanjem zelo trpeli.

Zelo trpela, noben kandidat ali kandidatka v šovu ni tako trpel kot jaz, psihično me je zelo uničilo. Zaradi Sandija in načina, na katerega sva živela. Jaz sem ambiciozna, on pa je zadovoljen s tem, da je tako, kot je. Skupne ambicije so zelo pomembne. 

V šovu je priletelo tudi vprašanje, ali se ukvarjate tudi z erotičnimi masažami. Vas to pogosto vprašajo?

Seveda ne. Meni je pomembno, da se v življenju nekaj ustvari, nek posel in jaz sem sposobna maserka. 

Kakšni so načrti za naprej, sploh glede ljubezni?

Glede ljubezni bom bolj previdna, za zdaj pa je moj fokus na masažah in izobraževanju. Moj načrt je, da uspem v svojem poslu. Ustrezala bi mi tudi kariera fotomodela. 

Kako pa je z vašimi starši, so še ujeti v Ukrajini, kakšna je trenutna situacija? 

Situacija je slaba. Starši nočejo zapustiti svojega stanovanja in priti v Slovenijo. Vsi upamo, da bo vojne čim prej konec. Jaz sem jih pripravljena vzeti k sebi, a jih je strah priti tudi do meje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice