Magazin > VIP
15744 ogledov

Jo prepoznate? Tako je bila videti zvezda našega šova

Danica Lončarič Facebook
Lepotica že od nekdaj.

Danica Lončarič, ki jo lahko spremljamo v resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled na Planet TV, je bila lepotica že od nekdaj, o čemer pričajo tudi malce starejše fotografije na njenem Facebook profilu. A Danica je veliko več kot lepotica, kljub surovim življenjskim preizkušnjam, težkem otroštvu in prezgodnji izgubi soproga, je namreč našla moč in se sestavila. Danes kot NLP coach (svetovalka za osebnostno rast) pomaga mnogim, ki so se znašli v težkih življenjskih situacijah.

Te veščine pa ji zelo prav pridejo tudi v šovu, takoj je namreč sočutno prepoznala, da je njen televizijski ženin Aleksander v odnosih zadržan, ker je v preteklosti doživel ljubezensko razočaranje. "Knjige, seminarji, svetovanja itd. Iskala sem vire, ki mi bodo v pomoč. Začela sem se dodatno izobraževati, da bi poiskala način kako preboleti takšno izgubo. In tako sem se sestavila, kot se sestavi hiša iz kart, a moja hiša ima trdne temelje in vem, da je ni moč zrušiti. Ob družini, nekaj dobrih prijateljih in vseh virih sem ponovno našla pozitivni namen, preokvirila celotno izkušnjo, stres uporabila za energijo reševanja izzivov in se odločila, da bom pomagala drugim ljudem skozi njihove zgodbe," je Danica o odločitvi, zakaj si želi pomagati tudi drugim, zapisala na svoji spletni strani.

danica lončarič, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 2
  • Ninapokleka1995 12:02 21.julij 2023.

    Ne samo botox , tudi precej plastičnih operacij . Grozljivo , da promovirate take ljudi . Ženska ima opravljeno samo srednjo gostinsko šolo , precej časa je delala kot natakarica in hostesa , potem naredila tečaje za osebno rast in ...prikaži več sedaj je po vaše že strokovnjakinja za pomoč ljudem v resnih težavah . V intervjujih je tudi natrosila kup laži , ima tudi prekrasno družino sploh mamo , ki ji je veliko pomagala in ni imela težkega otroštva kakor navaja sama . Predvsem ima pa sama kup psihičnih težav

  • Dusan12 17:23 29.april 2022.

    Botox jo je udaril po žepu, še malo pa bo pokalo, …..

Sorodne novice