Magazin > VIP
17118 ogledov

Poroka na prvi pogled: Sandi na izločanju šokiral

sandi, kate balon, poroka na prvi pogled Planet TV
Je tudi vas presenetil?

Zvesti gledalci šova Poroka na prvi pogled vedo, da iskrica med Sandijem in Kate ni preskočila. Par nima veliko skupnih točk, zato jima primanjkuje tudi tem za pogovor. Kate je šla celo tako daleč, da si je med spoznavanjem s Sandijem dopisovala z Anžetom in Andražem. Slednjega je celo zmasirala.

Na moškem večeru je bil Sandi močno razočaran. Povedal je, da bi morali biti vsi vpleteni kaznovani. Slabe volje je bil tudi na večerji parov, kjer se je za mizo celo glasno ujezil, da mora ves čas poslušati, kaj počne njegova soproga. Kate je na zadnjem izločanju želela domov, a je Sandi vztrajal. Tokrat je kazalo, da bo puško v koruzo vrgel tudi Sandi, a je spet presenetil. Oba si želita nadaljevati z eksperimentom. 

Kate se je Sandiju namreč opravičila, kar ga je zelo osrečilo. "Ta teden mi je dal novega zagona," je povedal Sandi in pohvalil Kate. "Začela je čistiti," je dejal in se ob tem še zahvalil Janku, ki mu je svetoval, naj se malo bolj sprosti. "Od včeraj naprej sem začel uživati. Kot da sem novi človek."

Kate pa je povedala, da ostaja, ker želi pokazati, da je dobra oseba. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.