Magazin > VIP
31878 ogledov

Poroka na prvi pogled: Jezni Sandi od Planeta zahteva kazen za vse

poroka na prvi pogled, sandi, kate balon Planet TV
Dekleta so uživala na ženskem večeru, moški na moškem ...

Fantje in dekleta šova Poroka na prvi pogled so se tokrat zabavali po svoje. Moški so šli na večerjo, ženske na pijačo ...

Na moškem večeru je večino pozornosti požel Sandi, česar ni bil vesel. Beseda je seveda nanesla na njegovo soprogo Kate, ki je Anžetu in Andražu pošiljala sporočila, Andraž je celo priznal, da je šel k njen na masažo. "To je zelo neiskreno. Mislim, da bi morala vsakega doleti kazen," je odgovoril na Domnovo vprašanje, kaj si misli o Katinem obnašanju. Moški so se postavili na moško stran ... "Kar v ednini govori. Ona bi morala kazen pokasirati," je na Sandijeve besede povedal Domen, ki očitno pri Anžetu in Andražu ni iskal krivde. "Preveč so dopustili. Masaž ... Mislim, da ni prav," je ostal neomajen Sandi, ki je pozneje v kamero povedal, da se mu ne zdi pošteno, da o Kate govorijo za njenim hrbtom.

Nato so se ponorčevali iz tega, da Sandi še ni dobil masaže - razen tiste, v Grčiji. "Ko so omenili ta dogodek, mi ni bilo prijetno pri srcu. Počutil sem se za v drugo ligo," je povedal in dodal: "Spet sem na tapeti."

Fantom je nato jasno povedal, da na provokativna vprašanja ne bo odgovarjal in še enkrat poudaril, da bi morali vsi akterji dobiti opomin. "Ti bi ji moral dati rdeči karton, da gre ven," je na to dejal Domen.

Sandi je na koncu še izjavil, da je Katino opravičilo sprejel in da bosta nadaljevala prijateljski odnos. "Kakšno prijateljstvo? Jaz bi trikrat napisal, da odhajam," je bil jasen Domen. 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.