Magazin > VIP
5580 ogledov

Za to vročo tetovažo znane Slovenke tiči ganljiva zgodba

Tanja Kocman instagram
Za spogledljivo tetovažo stoji zgodba, ki je lahko v navdih vsaki ženski.

Tanja Kocman, voditeljica, komičarka in scenaristka, ki jo trenutno spremljamo v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled na Planet TV, je velika ljubiteljica tetovaž. Ima jih kar devet, ena izmed njih pa je prav posebna. Njeno ramo namreč krasi tetovaža zapeljivega golega dekleta, njeno mednožje pa je prikrito s srčkom: "Seveda ne bom kazala golega mednožja na svoji rami. Skušam ostati semi dama (smeh)."

"Vse ženske se v določenem obdobju ali obdobij borimo s svojo samopodobo in bijemo boje s svojimi kompleksi. Ko sem videla to fotografijo, sem si rekla: 'Glej ti njo, ni po standardih, a je tako samozavestno spogledljiva.' To je moj opomnik, da se moramo imeti rade v vseh oblikah in trenutkih, najbolj pomembno pa je to, kar dajemo," je za zurnal24.si povedala Kocmanova, ki jo krasi tudi veliko tetovaž s simbolom srca. "Na telo dajem ljubezen, da prikličem ljubezen," z nasmeškom pove simpatična voditeljica, ki še vedno išče gospoda pravega. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Kocman (@tanjakocman)

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 13:46 24.april 2022.

    hmmm meni je na fotki z rdečo kombinežo padlo v oči.. čist druga hemisfera.. leva roka, zgornji del.. ta dama bi se pa res morala mal začet imet rada.. čist zares. saj po fotki bo treba začet resno delat. pa ...prikaži več ne s novim tutujem, rajš z ratatujem, en pa za neumnimi slikcami.. si rajš ne upam domišljijo spustit na plano, če je tisto tam spodaj v takem stanju kot leva roka.

Sorodne novice