Magazin > VIP
35668 ogledov

Poroka na prvi pogled: Pa se je zgodilo to, česar si nihče ni želel ...

poroka na prvi pogled, andraž, sanela Planet TV
Nevesta hoče domov, ženin vztraja.

Za pari šova Poroka na prvi pogled je že druga izključitvena ceremonija, ki se je tokrat končala s presenečenjem. Sanela je namreč želela šov zapustiti, a ga ne more, ker je njen mož Andraž na list napisal, da želi nadaljevati z eksperimentom, ker je začel opažati pozitivne stvari. 

Kot je znano, sta se golobčka na medenih tednih sprla. Počilo naj bi zaradi različnih pogledov na stvari. 

Sanela je soprogu očitala, da je med pogovorom o njuni komunikaciji "padel s tira" in da težko sprejema drugačno mnenje. Andraža so njene besede šokirale, a je priznal določene napake. 

Na vprašanje, kaj bi si najbolj želela od moža, je Sanela povedala: "Da bi dobila občutek, da se do mene obnaša kot do človeka. Vse se je začelo že na medenih tednih, ko mi je četrti dan rekel, da mu grem na živce in da me ne more gledati. Povedala sem mu, da mi te besede niso všeč in ga prosila, naj jih naslednjič ne uporabi. Strinjal se je, a ko se je zgodil nov konflikt ... Spet iste besede. Preslišal ali pa me je hotel namerno prizadeti." Prizadelo jo je tudi, ko ji je rekel, da se bosta pogovarjala le še o nujnih stvareh. 

Andraž je razložil, da jo spoštuje in da jo nikoli ni imel namena prizadeti ter poudaril, da je hotel biti do nje iskren. 

Sanela je o odločitvi, ali ostati ali oditi, dolgo razmišljala, nato pa je naletela na misel, ki jo je spodbudila k temu, da nastop zaključi: "To, da nekaj zapustiš, včasih ne pomeni, da si šibek, ampak da skrbiš sam zase."

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar lopov
    lopov 08:10 05.april 2022.

    POROKA NA PRVI POGLED ...IZBIRAJO TI NEKI PSIHOLOGI ... NISI SPREGOVORIL NITI PAR BESED PA PRED OLTAR TO ME SPOMINJA NA MUSLIMANSKE IN ROMSKE POROKE KJER SE ŽE NAPREJ DOGOVORIJO DA SE OTROCI POROČIJO ČE JIM JE VŠEČ AL NE ...prikaži več AL NE ... BEDERIJA NA KUBIK ....