Magazin > VIP
20266 ogledov

Poroka na 1. pogled: Par kot dan in noč, to o svoji odločitvi pravijo strokovnjaki

poroka na prvi pogled Planet TV
Gledalci so takoj opazili, da Kate in Sandi ne sodita skupaj.

"Kot noč in dan sta, ki ne gresta skupaj," je po drugi večerji parov šova Poroka na prvi pogled o Kate in Sandiju povedal Janko. Da ta par ne sodi skupaj, so gledalci opazili že, ko sta stala pred matičarjem. 

"To je malo žalostno, da dajo taka 2 skupaj. Sandi se mi prav smili, da je dobil njo. Tisti strokovnjaki pa naj se malo zamislijo, kaj delajo," je zapisal eden od komentatorjev, nekdo drug pa je pripomnil: "Tile 'strokovnjaki parčkajo pare brez kančka pameti! To je negledljivo! Sandiju so zagrenili življenje na daljši rok. Poštenjak, iz katerega se dobesedno norčujejo!"

Kate je šovu povedala, da si je zaželela partnerja, starega med 30 in 38 let, in da ji je Sandi, ki je že praznoval abrahama, prestar. Zakaj tega Planetovi ljubezenski strokovnjaki, Milena Pleško, lastnica agencije za matchmaking, psiholog Timotej Strnad in razbijalka tabujev o spolnosti Eva Ostrouška, niso upoštevali? 

Na Planet TV smo zanje glede tega para in Aleksadra ter Katje, ki sta že zaključila skupno pot, poslali več vprašanj. Konkretnih primerov ne komentirajo. "Čeprav si vsi želimo, da bi bil ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled uspešen, pa smo ljudje kompleksna bitja in nikoli nismo docela predvidljivi v svojih odzivih in odločitvah. Strokovnjaki so v ljubezenskem eksperimentu svoje odločitve in razloge zanje predstavili pred samimi porokami, vendar zaradi zaščite intime naših ženinov in nevest teh odločitev seveda ne morejo podrobno javno komentirati. S pari se temeljito pogovorijo tudi med različnimi izzivi skupnega življenja ter na ceremoniji zaobljub. Del pogovorov vidimo tudi v oddaji, ob kateri se lahko vsak gledalec in gledalka strinjata, da je – tako kot pravijo naši strokovnjaki – ključ do uspešne zveze predvsem komunikacija in sprejemanje kompromisov," so sporočili s Planet TV.

 

Komentarjev 3
  • rd2dmk2 09:58 01.april 2022.

    če bi ljudje imel kaj pametnega za počet, in ne gledat traparij na tv, bi tud tele bedarije zginle s programov, tako so pa na tv samo še neki šovi in kuharske oddaje. ljudje pa kupujejo na voltu pico in ...prikaži več hamburger in gledajo tiste neumnosti. rescimo kmetijo greš ven spet prideš not, se neki zajebavajo, krava pa bi cknila od lakote. ljudem pa samo to da se igralci nekaj pričkajo. a res nimate kaj počet? kupte cvetlične lončke pa zasadite kaj pametnega,jagode,

  • bi_ba 08:24 01.april 2022.

    Kakšne kompromise pa lahko sklepaš, če poparčkaš punco s 15 let starejšim moškim, ona pa si želi mlajšega? Pa Katjo in Aleksandra, ki sta popolnoma različna in ne zdržita en dan skupaj? V Sloveniji se prijavi na vse vrste šovov ...prikaži več premalo ljudi, zato ne morejo izvesti vsega tako kot v tujini, kjer se prijavi na stotine kandidatov. Neumno je, da se tega sploh lotevajo. Potem pa gledamo po vseh šovih vsako leto iste ljudi in je to precej negledljivo. Saj je pri Hrvatih enako.