Magazin > VIP
17768 ogledov

Poroka na prvi pogled: Opa, Kate spregovorila in Sandija pokazala v drugi luči

poroka na prvi pogled, sandi, kate balon Planet TV

Za pari šova Poroka na prvi pogled je druga skupna večerja, na kateri je bila vsa pozornost usmerjena na Sandija in Kate, saj je bil Planetov ženin za mizo vidno nejevoljen. 

"Dokler ni sodelovanja, se ne bo preveč trudil," je povedal, ko je beseda nanesla na pripravljanje obrokov. Kot smo izvedeli, Kate ne kuha, je bila pa hvaležna in zadovoljna z obroki, ki jih je pripravil njen soprog.

Ostali so Kate nato napadli, da je v njej "problem". Situacijo je poskušala pomiriti Sanela, ki je modro poudarila, da ne poznajo vseh okoliščin in da za mizo govori le Sandi, medtem ko je Kate tiho.

"Sandija nisem hotela predstaviti v slabi luči. Nisem hotela izpostaviti, da vsako stvar kritizira in da mu nič ni všeč in prav," je povedala v kamero, za mizo pa le razložila, da se ne znata pogovarjati. "Ne vem, o čem, ne vem, na kak način naj se z njim pogovarjam. Ne prideva do besede, nimava skupnih interesov. Sem na drugem nivoju in ne morem."

Hajdi je sicer večino krivde za situacijo preložila na Kate, je pa opazila, da ima Sandi "ego in se takoj krega".

Da je zelo negativno naravnan in da z ničimer ni zadovoljen, je Kate v pogovoru zaupala Saneli. "Karkoli sem počela, on je vedno svojo plat ... Da imam mir, sem se z njim vedno strinjala," je povedala in dodala: "Če karkoli rečem, se začne tresti, kričati in kar nekaj govori. Bolje, da imam mir, kot da mu kaj dokazujem. Ne moreš priti do kompromisa."

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:35 31.marec 2022.

    Ja ne vem no, potem nam planet tv ne prikazuje realne slike. Ker kritizira in se pritožuje nad vsem ravno Ukrajinka, ki misli da je za vsekega moškega terna, v rasnici pa po moje nima ravno nekaj za ponuditi.